Skip to main content

30 års erfarenhet – 140 yrkesmassörer

Friskvårdsmassage Västerås

TLM Friskvårdsmassage Västerås, en friskvård som fungerar!

Förväntat resultat om ni väljer TLM.

3000 kunders svar visade:

0%

Har ont varje dag

0%

Fick hjälp

0%

Fick en lugn stund

0%

Fick mindre sjukskrivning

I dagens hektiska arbetsliv är det av yttersta vikt för företag att balansera effektivitet med sina anställdas välbefinnande. Team Lars Massage i Västerås erbjuder skräddarsydda friskvårdsmassagebehandlingar mitt i arbetsdagen för att främja avkoppling och välbefinnande.

Att tillhandahålla friskvårdsmassage på arbetsplatsen är en strategisk investering i personalens framgång och välbefinnande. I en stressig arbetsmiljö är det avgörande att prioritera de anställdas hälsa. Genom att boka Team Lars Massage visar företag omtanke och engagemang för sina medarbetares långsiktiga välbefinnande.

Efterfrågan på denna typ av medarbetarvård har ökat markant. En paus för massage mitt i arbetsdagen främjar både fysisk och mental hälsa, vilket skapar en hälsosam och produktiv arbetsmiljö.

Team Lars Massage är ledande inom området och strävar efter att erbjuda en helhetsupplevelse för företag och deras medarbetare. Ta steget mot en friskare och mer framgångsrik arbetsplats med skräddarsydd friskvårdsmassage från Team Lars Massage i Västerås.

Minska Stressen

Vila & återhämtning

Förebygg smärta

Minska sjukskrivning

Hållbarare människor

Skattefri friskvård

Trygg behandling

Bra arbetsgivare

Snabb uppstart

Blixtsnabb bokning

Kunder som får Friskvårdsmassage i Västerås just nu

Kunder som får företagsmassage i Västerås just nu

Steg in i en värld av skräddarsydd Friskvårdsmassage hos Team Lars Massage och upplev en helt unik behandling som är skräddarsydd efter just dina behov och önskemål. Vi förstår värdet av din individuella resa mot välbefinnande och strävar efter att skapa en upplevelse som är helt din egen. Oavsett om du behöver lindring för trötta muskler efter en lång arbetsdag eller bara en stund för att återhämta dig, så är vårt varma och erfarna team av massörer här för att ge dig den personliga omsorg du förtjänar.

Vår massage går bortom bara avkoppling till att omfamna och främja långsiktig hälsa och välbefinnande. Genom vårt unika tillvägagångssätt och dedikerade team av specialister kan du vara säker på att varje session är en resa mot din optimala hälsa och framgång. Vi fokuserar inte bara på att lindra vanliga arbetsrelaterade besvär som stela nackar och ömma ryggar, utan strävar också efter att ge dig verktygen för att uppnå en varaktig balans i kropp och sinne. Med Team Lars Massage tar du det första steget mot en mer harmonisk och hälsosam livsstil, där ditt välbefinnande är vår främsta prioritet.

Få en kostnadsfri snabboffert

Friskvårdsmassage för ökad fysisk och mental hälsa

Fysiska Hälsofördelar:

  1. Förbättrad Blodcirkulation: Vår Friskvårdsmassage främjar ökad blodcirkulation, vilket accelererar muskelåterhämtning och främjar övergripande hälsa.
  2. Lindring av Smärta och Ömhet: Genom att lösa upp spänningar och öka flexibiliteten lindrar vår massage effektivt smärta och obehag i både muskler och leder.
  3. Ökad Rörlighet för Ökad Produktivitet: Genom att förbättra rörelseomfånget motverkar vår massage stelhet och främjar ökad produktivitet på arbetsplatsen.
  4. Stärkt Immunförsvar för en Hälsosammare Arbetsmiljö: Massage stärker immunförsvaret och minskar risken för sjukdomar, vilket skapar en sundare arbetsmiljö och minskar sjukfrånvaron.

Förbättra din Mentala Hälsa med Massage:

  1. Stress och Ångestlindring för Ökat Välbefinnande: Upplev fördelarna med massage för att minska stress och ångest, lindra både kroppsliga och mentala spänningar och uppnå total avkoppling för ditt välmående.
  2. Förbättrat Humör med Naturliga ”Feel-Good” Kemikalier: Reguljär massage frigör endorfiner, kroppens naturliga ”feel-good” kemikalier, vilket ger långvarigt välbefinnande och lycka för att stödja din mentala hälsa.
  3. Ökad Koncentration och Mentalt Fokus: Massage främjar avslappning, minskar mental trötthet och förbättrar koncentrationen samt det mentala fokuset för att optimera produktivitet och prestation på arbetsplatsen.

Optimera din mentala hälsa och skapa en balanserad arbetsmiljö med våra professionella massagebehandlingar. Utforska vårt utbud för att uppleva den helande kraften av avslappning och fokus. Ta det första steget mot en mentalt friskare version av dig själv!

Få en kostnadsfri snabboffert

Team Lars Massage i Västerås

Genom att hälsa oss välkomna till din arbetsplats skapar du inte bara möjligheten för dina anställda att njuta av den välbehövliga avkoppling de förtjänar, utan du investerar också i en hälsofokuserad arbetsmiljö som prioriterar deras välbefinnande. Vår lösning är skräddarsydd för att möta utmaningen med att hitta tid för massage, samtidigt som den ger konkreta fördelar för ditt företag och stärker er position som en attraktiv arbetsgivare.

Genom vår smidiga implementering och minimala utrymeskrav kan vi enkelt introducera ett bokningssystem. Detta ger medarbetarna bekvämligheten att anmäla sig för en avkopplande massage utan att behöva oroa sig för att hitta tid i sina redan hektiska scheman. Genom att erbjuda denna tillgänglighet visar du som arbetsgivare att du prioriterar deras välbefinnande och är engagerad i att skapa en positiv arbetsmiljö.

Vi förstår de utmaningar som det moderna arbetslivet innebär, och genom att välja oss gör du inte bara avkoppling tillgänglig för dina anställda utan investerar också i att göra ditt företag till en plats där personalens välbefinnande är i fokus. Ta steget mot en mer attraktiv och hälsosam arbetsplats med vår enkla och effektiva lösning för företagsmassage i Västerås.

Kontakta oss idag

Vill du veta mer?

Det som sker mellan dig och massörens händer, det är där magin sker. Du får hjälp med smärtor i kroppen, blir mer rörlig, sänker din stressnivå, får bättre cirkulation i kroppen. Du får också en lugn återhämtande stund, goda råd och ny kraft till både arbete och vardag. Det är det som ÄR Team Lars Massage.

Se vår trailer!

Fungerar massage för mig?

Svar från 3000 kunder visar

*Antal behandlingar i snitt 6-8 ggr á 30 minuter/år

75
Har ont varje dag
80
Fick hjälp
50
Fick en lugn stund
15
Fick mindre sjukskrivning