Skip to main content

De vanligaste frågorna

Bokning

Jag saknar registreringskod för att registrera mig som användare.

Saknar du registreringskod för att kunna registrera dig för din företagsmassage så kontaktar du antingen din HR-avdelning eller oss på support@larsmassage.se.

Jag vill boka av min massage, hur gör jag?

Du avbokar din tid genom att leta upp den under ”Mina bokningar” och klicka på ”Avboka”. Avbokningsregeln är att inga avbokningar kan ske efter 23:59 dagen innan din bokade tid. Detta gäller oavsett om du är sjuk eller av annan anledning. Efter detta klockslag kan du dock göra en avbokning som gör att tiden blir ledig för andra att avboka. Om någon då gör det så blir du korrekt avbokad. Detta gör du på samma sätt som vid en normal avbokning. Det går även bra att skicka en kollega.

Vi tar inte emot avbokningar per mejl, sms eller telefon.

Jag hittar inte min bokning?

Dina bokningar hittar du under fliken ”Mina bokningar” Skulle du inte hitta din bokning där så har den med all sannolikhet inte gått igenom. Anledningen till detta kan vara att bokningssystemet inte hade uppkoppling en kort stund eller att det gick för lång tid mellan reservering och slutförande av bokningen.

Jag kan inte klicka på bokaknappen.

Mest troligt beror det på att du använder webbläsaren Explorer. Denna fungerar inte i vårt bokningsprogram då den är föråldrad.

Hur ser jag mitt kvitto?

Du hittar ditt kvitto under fliken ”Mina bokningar” eller ”Min bokningshistorik”, beroende på om tiden passerat eller ej.

Jag betalade för mycket, vad gör jag?

Om du betalat för högt belopp för din massage så kontakta oss på support@larsmassage.se, så rättar vi till det.

Jag vill boka om min tid, hur gör jag?

Vill du ändra din bokade tid så måste du först boka av den du har innan du bokar en ny, detta för att det ska kunna skapas ett tillgodohavande som du nyttjar för den nya bokningen. Att ändra tid samma dag som du har massage går ej om ingen kan ta din bokade tid först.

Hur fungerar det att ställa sig på kö till en bokad tid?

När du ställt dig i kö på en tid som är bokad får du ett mejl om den tiden blir ledig, men du blir inte automatiskt inbokad, det måste du göra själv. Alla som står på kö får samma mejl samtidigt att tiden nu är ledig för bokning och den som bokar tiden först blir inbokad.

Betalningen gick inte igenom.

Om din betalning av någon anledning inte fullföljdes har ingen bokning skett. Då måste du göra om din bokning. Men du måste vänta i tio minuter tills tiden som reserverat åter släpps fri. Kom ihåg att alltid kika under mina bokningar, om bokningen inte finns där så har den med all sannolikhet inte genomförts korrekt.

Kan jag betala på plats?

Nej, vi hanterar inga betalningar på plats.

Jag har blivit avbokad, vad händer då?

Vid alla avbokningar, vare sig det är vi eller du själv som bokat av, genereras automatiskt ett tillgodohavande som du kan boka en ny tid för. Detta är giltigt i 12 månader.

Jag hittar inte mina tillgodohavanden.

Tillgodohavanden har en giltighetstid på 12 månader, därefter raderas de automatiskt från din profil. Om du vet att du gjort ditt köp inom denna tidsrymd och inte hittar ditt tillgodohavande så kontakta support@larsmassage.se så hjälper vi dig.

Kan jag boka av om det kommer en vikarie?

De normala avbokningsreglerna gäller även om det kommer en vikarie. Dvs du kan inte avboka efter 23:59. Om din ordinarie massör blir sjuk eller får förhinder så har vi rätt att tillsätta en vikarie.

Jag har glömt mitt lösenord.

Om du vet att du redan är registrerad som användare men glömt ditt lösenord, så beställer du ett nytt. Det gör du genom att klicka på ”Glömt lösenord”. Om bokningssystemet inte känner igen den mejladress som du beställde det nya lösenordet till så betyder det att du inte längre finns registrerad i vårt bokningssystem (mest troligt pga inaktivitet/GDPR). Då måste du registrera dig på nytt.

Jag hittar inte min lokal eller min ort i bokningskalendern.

Om din lokal eller ort inte finns valbar i bokningskalendern så betyder det att det inte finns något schema utlagt. Anledningen kring detta kan vara att det är uppehåll i massagen eller att din ort inte har tillgång till densamma.