30 års erfarenhet – 140 yrkesmassörer

Friskvårdsmassage Stockholm

TLM Friskvårdsmassage Stockholm, en friskvård som fungerar!

Förväntat resultat om ni väljer TLM friskvårdsmassage Stockholm.

3000 kunders svar visade:

0%

Har ont varje dag

0%

Fick hjälp

0%

Fick en lugn stund

0%

Fick mindre sjukskrivning

Varför erbjuda friskvårdsmassage?

Hej Stockholm, längtar ni också efter en stunds avkopplande massage? Friskvårdsmassage direkt på arbetsplatsen är en populär förmån för att förbättra arbetsmiljön på arbetsplatsen. Boka in oss till ert företag i Stockholm så kommer en av våra välutbildade massörer och ger er en stunds avkoppling och återhämtning. Att erbjuda massage på jobbet för medarbetares välbefinnande och produktivitet är ett bra sätt att använda hälsofrämjande förmåner – häng med i vår guide här så berättar vi hur!

Minska Stressen

Vila & återhämtning

Förebygg smärta

Minska sjukskrivning

Hållbarare människor

Skattefri friskvård

Trygg behandling

Bra arbetsgivare

Snabb uppstart

Blixtsnabb bokning

Kunder som får Friskvårdsmassage i Stockholm just nu

Kunder som får företagsmassage just nu

Massage med personlig fokus

Vi strävar alltid efter att erbjuda massage som är anpassad till varje medarbetares önskemål och dagsform. Oavsett om man vill fokusera på ett enskilt problem som en stel nacke, eller har ett mer övergripande önskemål för sin massage är våra massörer alltid lyhörda efter varje medarbetares behov. Magin skapas när våra massörers händer arbetar med era kroppar, så låt oss tillsammans sträva efter bästa möjliga resultat.

Friskvårdsmassage med ett långtidsperspektiv

Visste du att friskvårdsmassage har både fysiska och mentala fördelar! Våra massörer är experter på olika typer av arbetsrelaterade problem, så som ömma ryggar, stela nackar och musarm, och delar mer än gärna med sig av tips och tricks för att förhindra och lindra arbetsrelaterade belastningar i framtiden.

Få en kostnadsfri snabboffert
Friskvårdsmassage Stockholm TLM

Friskvårdsmassage för kroppen

Oavsett om man har ett mer stillasittande arbete eller ett där man rör på sig mycket är saker som muskelspänningar och stelhet något de flesta upplever i sitt arbetsliv. Massage ökar blodcirkulationen i kroppen vilket hjälper kroppen att återhämta sig själv. Massage minskar inte bara risken för arbetsrelaterade skador utan har också visat sig stärka immunförsvaret.

Friskvårdsmassage i Stockholm för sinnet

Visste du att friskvårdsmassage också har massa positiva fördelar för ens mentala hälsa? Många medarbetare upplever att regelbunden massage leder till en förbättrad koncentration, en ökad energi och minskad mental trötthet. Och det är inte konstigt att många känner av de många positiva fördelarna av massage – den magiska beröringen av händer frigör endorfiner i kroppen vilket både ökar kroppens kognitiva funktion och gör det enklare för medarbetare att fokusera. För företag innebär detta att ens medarbetare presterar bättre och är mer effektiva, men framför allt mer nöjda och tillfreds. Att erbjuda friskvårdsmassage på jobbet är att visa sina medarbetare att man bryr sig om dem och deras hälsa.

Få en kostnadsfri snabboffert

Varför friskvårdsmassage direkt på jobbet?

Kanske har du också tänkt tanken att en stunds avkopplande massage vore skönt, men sen har du aldrig kommit iväg? Eller har du tänkt att massage inte är någonting för dig, och om man vill ha massage kan man ju bara boka in en tid? Båda sakerna har en sak gemensamt: man har svårt att hitta tid och tillfälle för den där massagen. Det är därför som friskvårdsmassage direkt på jobbet blivit en sådan hit: vi tar helt enkelt tillfället och platsen till där du befinner dig!

Varför ska jag som arbetsgivare boka in friskvårdsmassage?

Visa uppskattning för dina medarbetare och att du bryr dig om både deras fysiska och mentala hälsa genom att boka in oss på Team Lars Massage till ditt företag i Stockholm. Vår idé är enkel: det ska vara enkelt för företag att erbjuda sina anställda friskvårdsmassage direkt på arbetsplatsen. Därför ordnar vi med saker som bokningssystem, där varje medarbetare själva kan logga in och boka tid för sin massage.

Vårt bokningssystem kommer med flera smidiga betalningslösningar och kan nås från alla olika plattformar så som din mobil, laptop och surfplatta alla dagar i veckan dygnet runt. Självklart kan vårt bokningssystem även användas tillsammans med alla de populäraste apparna och programmen för friskvård och förmåner.

Allt vi behöver från er är att ni ordnar ett rum vi kan vistas i – vi tar med oss en bänk alternativt stol för massage. Det är helt enkelt enkelt att erbjuda era medarbetare en magiskt avkopplande stund!

Kontakta oss idag

Vill du veta mer?

Det som sker mellan dig och massörens händer, det är där magin sker. Du får hjälp med smärtor i kroppen, blir mer rörlig, sänker din stressnivå, får bättre cirkulation i kroppen. Du får också en lugn återhämtande stund, goda råd och ny kraft till både arbete och vardag. Det är det som ÄR Team Lars Massage.

Se vår trailer!

Vanliga frågor:

Vad är friskvårdsmassage?
Friskvårdsmassage är en form av massage som syftar till att främja avslappning, ökat välbefinnande samt förebygga eventuella skador. Den utförs oftast på friska personer för att upprätthålla eller förbättra deras fysiska och mentala hälsa.

Vad är syftet med friskvårdsmassage?
Syftet med friskvårdsmassage är att lindra spänningar och stelhet i musklerna, öka blodcirkulationen, främja avslappning samt öka medvetenheten om kroppen.

Hur går friskvårdsmassage till?
En friskvårdsmassage utförs oftast med mjuka, lugna och jämna rörelser. Massören kan använda olja eller lotion för att underlätta glidningen över huden. Den som får massage ligger oftast på en massagebänk och är normalt klädd av till den nivå där de känner sig bekväma.

Vilka områden av kroppen behandlas oftast?
Vanligtvis fokuseras på områden som är benägna att bli spända, som nacke, axlar, rygg, ländrygg och benmuskulatur och vader. Behandlingen anpassas ofta efter specifika behov och önskemål.

Hur länge varar massagen?
Varaktigheten på en friskvårdsmassage kan variera, men vanligtvis varar den runt 30- minuter.

Vilka hälsofördelar finns med massage?
Friskvårdsmassage kan bidra till att minska spänningar i muskler, öka blodcirkulationen, förbättra rörligheten, främja avslappning och lindra stress och ångest.

Finns det några tillstånd då jag inte bör få massage?
Ja, det finns vissa tillstånd där massage inte är lämplitg eller bör utföras med särskild försiktighet. Några exempel är akuta skador, feber, hudinfektioner, vissa medicinska tillstånd och graviditet (om inte massören är specialiserad på gravidmassage).

Hur ofta bör man få friskvårdsmassage?
Hur ofta man bör få friskvårdsmassage beror på individuella behov och mål. Vissa personer väljer att få en massage varje vecka för att  medan andra föredrar att boka in behandlingar med längre mellanrum.

Ska jag förbereda mig på något särskilt sätt inför ett massagetillfälle?
Det är bra att vara ren och avslappnad inför en massage. Du kan behöva ta av dig kläder beroende på behandlingsområde, men du kommer alltid att täckas med en handduk eller filt. Det är viktigt att kommunicera med massören om du har några specifika önskemål eller behov. Det är viktigt att du känner dig trygg och bekväm.

Finns det olika typer av friskvårdsmassage?
Ja, det finns olika tekniker och stilar inom friskvårdsmassage, såsom klassisk svensk massage, djupvävnadsmassage, och andra. Det är möjligt att massören använder olika metoder beroende på dina individuella behov.

Fungerar massage för mig?

Svar från 3000 kunder visar

*Antal behandlingar i snitt 6-8 ggr á 30 minuter/år

75
Har ont varje dag
80
Fick hjälp
50
Fick en lugn stund
15
Fick mindre sjukskrivning