Skip to main content

30 års erfarenhet – 140 yrkesmassörer

Friskvårdsmassage Skövde

TLM Friskvårdsmassage Skövde, en friskvård som fungerar!

Förväntat resultat om ni väljer TLM.

3000 kunders svar visade:

0%

Har ont varje dag

0%

Fick hjälp

0%

Fick en lugn stund

0%

Fick mindre sjukskrivning

Varför friskvårdsmassage?

Ge dina medarbetare chansen till en stunds avkoppling och en möjlighet att uppleva alla fördelar med friskvårdsmassage mitt i arbetsdagen. Vi på Team Lars Massage är stolta över att kunna erbjuda våra tjänster till företag i Skövde och ser fram emot att skapa en magisk och avslappnande upplevelse för er.

I det moderna och hektiska arbetslivet är vi väl medvetna om vikten av att ta hand om vår hälsa och vårt välbefinnande, men det kan vara en utmaning att hitta den nödvändiga tiden. Att erbjuda dina medarbetare en paus i vardagen genom friskvårdsmassage direkt på arbetsplatsen är ett effektivt sätt att visa omsorg om både den fysiska och mentala hälsan. Genom att boka in Team Lars Massage för ditt företag i Skövde visar du engagemang för dina medarbetares välbefinnande. I denna guide kommer vi utforska alla fördelar med friskvårdsmassage på jobbet och varför det har blivit en så uppskattad metod för att främja hälsa och välbefinnande.

Minska Stressen

Vila & återhämtning

Förebygg smärta

Minska sjukskrivning

Hållbarare människor

Skattefri friskvård

Trygg behandling

Bra arbetsgivare

Snabb uppstart

Blixtsnabb bokning

Kunder som får Friskvårdsmassage i Skövde just nu

Kunder som får företagsmassage i Skövde just nu

Massage med personligt fokus

En av de mest utmärkande fördelarna med vår friskvårdsmassage på arbetsplatsen är vår förmåga att skapa en massageupplevelse som är helt anpassad till varje individ. Vi strävar alltid efter att tillgodose varje medarbetares specifika önskemål och behov, vare sig det handlar om att fokusera på specifika problemområden eller att erbjuda en övergripande avslappnande massage. Våra massörer är inte bara välutbildade utan också lyhörda för dina önskemål. Genom att skapa en personlig upplevelse möjliggör vi för medarbetarna den avkoppling de verkligen behöver.

Friskvårdsmassage med ett långsiktigt perspektiv

Vår friskvårdsmassage sträcker sig längre än de omedelbara fördelarna, med positiva, långsiktiga effekter på både den fysiska och mentala hälsan. Team Lars Massages massörer är särskilt specialiserade på friskvårdsmassage och har en bred erfarenhet av att hantera arbetsrelaterade besvär som stela nackar, ömma ryggar och musarm. Vi delar mer än gärna med oss av råd och knep för att förebygga och lindra sådana problem på sikt. Genom att erbjuda friskvårdsmassage på arbetsplatsen kan du bidra till att dina anställda undviker arbetsrelaterade skador och därmed minska risken för hälsoproblem.

Få en kostnadsfri snabboffert
Friskvardsmassage-skövde-TLM

Friskvårdsmassage för fysisk hälsa

  • Öka blodcirkulationen
  • Minska smärta och ömma leder
  • Öka rörelseomfånget
  • Förbättra kroppens immunsystem

Oavsett yrkesroll stöter medarbetare ofta på muskelspänningar och stelhet under sin arbetsdag. Genom att främja blodcirkulationen främjar massage återhämtningen av musklerna och förebygger skador. Dessutom har massage visat sig stärka immunförsvaret och minska risken för sjukdomar. Att erbjuda friskvårdsmassage på arbetsplatsen är ett kraftfullt sätt för arbetsgivare att visa omtanke om medarbetarnas fysiska välbefinnande och minska risken för arbetsrelaterade besvär och smärta.

Friskvårdsmassage för mental hälsa

  • Lindrar stress och ångest
  • Förbättrar humöret
  • Ökar koncentrationen

Friskvårdsmassage påverkar inte bara kroppen, utan även sinnet! Utöver de fysiska fördelarna, främjar massage även den mentala hälsan. Många medarbetare upplever att regelbunden massage leder till ökad koncentration, bättre sömn och ökad energi. Den välgörande beröringen under en massage frigör endorfiner i kroppen, vilket förbättrar den kognitiva funktionen och hjälper till att bibehålla fokus. Genom att erbjuda friskvårdsmassage visar du hänsyn till dina medarbetares mentala välbefinnande och arbetar för en positiv och frisk arbetsmiljö.

Få en kostnadsfri snabboffert

Team Lars Massage i Skövde

Genom att inkludera oss på din arbetsplats blir det bekvämt för dina anställda att få den efterlängtade avkopplingen. Detta löser utmaningen med att hitta tid och tillfälle för en massage, samtidigt som det genererar positiva fördelar och gör företaget till en mer attraktiv arbetsgivare. Vi behöver endast ett privat utrymme och kan implementera ett smidigt bokningssystem där medarbetarna enkelt kan anmäla sig för en välgörande massage. Tillsammans kan vi skapa en magisk stund av lugn och avslappning, förebygga arbetsrelaterade problem och främja den mentala välmåendet.

Kontakta oss idag

Vill du veta mer?

Det som sker mellan dig och massörens händer, det är där magin sker. Du får hjälp med smärtor i kroppen, blir mer rörlig, sänker din stressnivå, får bättre cirkulation i kroppen. Du får också en lugn återhämtande stund, goda råd och ny kraft till både arbete och vardag. Det är det som ÄR Team Lars Massage.

Se vår trailer!

Fungerar massage för mig?

Svar från 3000 kunder visar

*Antal behandlingar i snitt 6-8 ggr á 30 minuter/år

75
Har ont varje dag
80
Fick hjälp
50
Fick en lugn stund
15
Fick mindre sjukskrivning