30 års erfarenhet – 140 yrkesmassörer

Friskvårdsmassage Malmö

TLM Friskvårdsmassage Malmö, en friskvård som fungerar!

Förväntat resultat om ni väljer TLM.

3000 kunders svar visade:

0%

Har ont varje dag

0%

Fick hjälp

0%

Fick en lugn stund

0%

Fick mindre sjukskrivning

Friskvårdsmassage på arbetsplatsen:

I dagens hektiska arbetsliv är det en utmaning att hitta tid för att ta hand om vår hälsa och vårt välbefinnande. Team Lars Massage erbjuder en lösning för företag i Malmö genom att ge medarbetarna möjligheten till en stunds avkoppling mitt i arbetsdagen genom friskvårdsmassage.

Att erbjuda friskvårdsmassage på arbetsplatsen är inte bara en lyx, det är en investering i medarbetarnas fysiska och mentala hälsa. I det moderna arbetsklimatet, där stress och press är en del av vardagen, blir det allt viktigare att prioritera välmåendet. Genom att boka in Team Lars Massage visar företag i Malmö inte bara omsorg om sina anställda utan också engagemang för deras välbefinnande.

Den här formen av omsorg om medarbetarna har blivit allt mer uppskattad, och det är inte svårt att förstå varför. En paus i vardagen för en avslappnande massage kan vara en kraftfull metod för att främja både den fysiska och mentala hälsan. Genom att erbjuda denna möjlighet på arbetsplatsen gör företagen inte bara livet lite lättare för sina anställda utan investerar också i ett hälsosammare och mer produktivt arbetsklimat.

Team Lars Massage är stolta över att vara en del av denna hälsorevolution på arbetsplatser i Malmö. Genom att skapa en magisk och avslappnande upplevelse strävar de efter att inte bara erbjuda en tjänst utan att skapa en helhetsupplevelse för företagen och deras medarbetare.

Minska Stressen

Vila & återhämtning

Förebygg smärta

Minska sjukskrivning

Hållbarare människor

Skattefri friskvård

Trygg behandling

Bra arbetsgivare

Snabb uppstart

Blixtsnabb bokning

Kunder som får Friskvårdsmassage i Malmö just nu

Kunder som får företagsmassage i Malmö just nu

Din massage i fokus
Vi på Team Lars Massage förstår att varje individ är unik, och det är just denna insikt som genomsyrar vår friskvårdsmassage på arbetsplatsen. Vi strävar alltid efter att skapa en massageupplevelse som är helt skräddarsydd för dig. Oavsett om du har specifika problemområden som behöver extra uppmärksamhet eller om du helt enkelt vill njuta av en övergripande avslappning, är våra massörer inte bara experter utan också lyhörda för dina önskemål. Vi ser varje session som en chans att ge dig den personliga avkoppling du förtjänar.

Många långsiktiga fördelar
Vår friskvårdsmassage går utöver de omedelbara fördelarna. Den har positiva, långsiktiga effekter på både din fysiska och mentala hälsa. Våra massörer är specialiserade på friskvårdsmassage och har omfattande erfarenhet av att hantera vanliga arbetsrelaterade besvär, som stela nackar, ömma ryggar och musarm. Vi är inte bara här för att erbjuda en avkopplande stund – vi är här för att stödja din välbefinnande på lång sikt.

Få en kostnadsfri snabboffert

Friskvårdsmassage för ökad fysisk och mental hälsa

Fysisk Hälsa:

1. Öka blodcirkulationen: Friskvårdsmassage är en effektiv metod för att främja blodcirkulationen i kroppen. Genom att öka blodflödet stimulerar massagen syre- och näringsleverans till vävnaderna, vilket accelererar återhämtningen av musklerna.

2. Minska smärta och ömma leder: För många medarbetare är muskelspänningar och stelhet en del av den dagliga arbetsrutinen. Massage lindrar effektivt smärta och ömma leder genom att lösa upp spänningar och främja flexibilitet.

3. Öka rörelseomfånget: Genom att arbeta med musklerna ökar friskvårdsmassage rörelseomfånget. Detta är särskilt fördelaktigt för dem som har en stillasittande arbetsposition och behöver motverka stelhet.

4. Förbättra kroppens immunsystem: Massage har bevisats stärka immunförsvaret, vilket minskar risken för sjukdomar och ökar den övergripande hälsan. En starkare immunförsvar är nyckeln till en friskare arbetsplats.

För Arbetsrelaterade Utmaningar:

Oavsett yrkesroll möter medarbetare ofta muskelspänningar och stelhet under sin arbetsdag. Genom att integrera friskvårdsmassage på arbetsplatsen visar arbetsgivare omsorg om medarbetarnas fysiska välbefinnande och investerar i att förebygga arbetsrelaterade besvär och smärta.

Mental Hälsa:

1. Lindrar stress och ångest: Massage är en beprövad metod för att minska stress och ångest. Den lugnande effekten av massage frigör spänningar i både kropp och sinne, vilket skapar en känsla av avkoppling.

2. Förbättrar humöret: En positiv effekt av regelbunden massage är förbättrat humör. Det frisätter endorfiner, kroppens naturliga ”feel-good” kemikalier, vilket ger en känsla av välbefinnande och lycka.

3. Ökar koncentrationen: Massage främjar avslappning och minskar mental trötthet. Detta leder till förbättrad koncentration och ökad mentalt fokus, vilket är avgörande i arbetsmiljön.

För En Positiv Arbetsmiljö:

Friskvårdsmassage påverkar inte bara kroppen utan även sinnet. Genom att erbjuda denna förmån på arbetsplatsen visar du hänsyn till dina medarbetares mentala välbefinnande och skapar en positiv och frisk arbetsmiljö som främjar produktivitet och trivsel.

Få en kostnadsfri snabboffert

Team Lars Massage i Malmö

Genom att välkomna oss på din arbetsplats blir det enklare än någonsin för dina anställda att omfamna den efterlängtade avkopplingen de förtjänar. Vi erbjuder en lösning som inte bara adresserar utmaningen med att hitta tid och tillfälle för en massage, utan som också skapar en rad positiva fördelar som gör ditt företag till en ännu mer attraktiv arbetsgivare.

Vi behöver endast ett litet utrymme och kan smidigt implementera ett bokningssystem som gör det enkelt för medarbetarna att anmäla sig för en välgörande massage. Detta innebär att de inte längre behöver oroa sig för att hitta tid i sina hektiska scheman, samtidigt som du som arbetsgivare visar att deras välbefinnande är en prioritet.

Kontakta oss idag

Vill du veta mer?

Det som sker mellan dig och massörens händer, det är där magin sker. Du får hjälp med smärtor i kroppen, blir mer rörlig, sänker din stressnivå, får bättre cirkulation i kroppen. Du får också en lugn återhämtande stund, goda råd och ny kraft till både arbete och vardag. Det är det som ÄR Team Lars Massage.

Se vår trailer!

Fungerar massage för mig?

Svar från 3000 kunder visar

*Antal behandlingar i snitt 6-8 ggr á 30 minuter/år

75
Har ont varje dag
80
Fick hjälp
50
Fick en lugn stund
15
Fick mindre sjukskrivning