Skip to main content

30 års erfarenhet – 140 yrkesmassörer

Friskvårdsmassage Lund

TLM Friskvårdsmassage Lund, en friskvård som fungerar!

Förväntat resultat om ni väljer TLM.

3000 kunders svar visade:

0%

Har ont varje dag

0%

Fick hjälp

0%

Fick en lugn stund

0%

Fick mindre sjukskrivning

Friskvårdsmassage på arbetsplatsen:

I den pulserande verklighet som präglar dagens arbetsliv står företag inför den komplexa utmaningen att hantera kraven på produktivitet samtidigt som de främjar medarbetarnas hälsa och välbefinnande. Team Lars Massage i Lund presenterar en nyskapande lösning som möjliggör avkoppling mitt i arbetsdagen genom friskvårdsmassage, skräddarsydd för företag och deras anställda.

Att erbjuda friskvårdsmassage på arbetsplatsen är inte bara en lyx; det är en strategisk investering i medarbetarnas fysiska och mentala välmående. I det moderna arbetsklimatet, där stress och press är en oundviklig del av vardagen, blir det allt mer avgörande för företag att prioritera och stödja personalens välmående. Genom att boka Team Lars Massage visar företag inte bara omtanke om sina anställda, utan även ett starkt engagemang för deras långsiktiga hälsa och välbefinnande.

Efterfrågan på denna typ av medarbetarvård har ökat avsevärt, och det är inte svårt att förstå varför. En paus för en avkopplande massage mitt i arbetsdagen utgör en kraftfull metod för att främja både fysisk och mental hälsa. Genom att erbjuda denna möjlighet på arbetsplatsen investerar företag inte bara i det individuella välbefinnandet hos sina anställda utan också i att skapa ett hälsosamt och mer produktivt arbetsklimat.

Team Lars Massage är stolta över att vara en del av den pågående hälsorevolutionen på arbetsplatser i Lund. Genom att skapa en magisk och avslappnande upplevelse strävar de inte bara efter att tillhandahålla en tjänst utan att skapa en helhetsupplevelse för företagen och deras medarbetare. Ta steget mot en friskare arbetsplats med deras skräddarsydda friskvårdsmassage i Lund.

Minska Stressen

Vila & återhämtning

Förebygg smärta

Minska sjukskrivning

Hållbarare människor

Skattefri friskvård

Trygg behandling

Bra arbetsgivare

Snabb uppstart

Blixtsnabb bokning

Kunder som får Friskvårdsmassage i Lund just nu

Kunder som får företagsmassage i Lund just nu

Individanpassad Friskvårdsmassage hos Team Lars Massage
Upplev skillnaden med vår skräddarsydda friskvårdsmassage på arbetsplatsen hos Team Lars Massage. Vi förstår att varje individ är unik, och denna insikt präglar vår massageupplevelse. Vårt mål är alltid att skapa en massage som är helt anpassad efter dina specifika behov. Oavsett om du har specifika problemområden som behöver extra uppmärksamhet eller om du helt enkelt vill njuta av övergripande avslappning, är våra massörer inte bara experter utan också lyhörda för dina önskemål. Varje session ses som en möjlighet att ge dig den personliga avkoppling du förtjänar.

Långsiktiga Fördelar för Din Hälsa
Vår friskvårdsmassage sträcker sig bortom de omedelbara fördelarna. Den ger positiva, långsiktiga effekter på både din fysiska och mentala hälsa. Våra massörer är specialiserade på friskvårdsmassage och har omfattande erfarenhet av att hantera vanliga arbetsrelaterade besvär, såsom stela nackar, ömma ryggar och musarm. Vi är inte bara här för att erbjuda en avkopplande stund – vi är här för att stödja ditt välbefinnande på lång sikt.

Få en kostnadsfri snabboffert

Friskvårdsmassage för ökad fysisk och mental hälsa

Förbättra din Fysiska Hälsa med Friskvårdsmassage på Jobbet

  1. Förhöj Blodcirkulationen för Ökad Hälsa: Friskvårdsmassage är en effektiv metod för att främja ökad blodcirkulation i kroppen. Genom att förbättra blodflödet underlättar massagen leveransen av syre och näringsämnen till vävnaderna, vilket påskyndar muskelåterhämtningen och gynnar övergripande hälsa.
  2. Lindra Smärta och Ömma Lederna: För många arbetstagare är muskelspänningar och stelhet en naturlig del av den dagliga arbetsrutinen. Vår massage lindrar effektivt smärta och ömma leder genom att lösa upp spänningar och främja flexibilitet, vilket skapar en mer bekväm arbetsdag.
  3. Förbättra Rörelseomfånget för Ökad Produktivitet: Genom att fokusera på musklerna ökar friskvårdsmassage rörelseomfånget. Detta är särskilt fördelaktigt för dem med stillasittande arbete och hjälper till att motverka stelhet, vilket i sin tur främjar ökad produktivitet på arbetsplatsen.
  4. Stärka Immunförsvaret för en Hälsosammare Arbetsplats: Massage har bevisats stärka immunförsvaret, vilket minskar risken för sjukdomar och främjar övergripande hälsa. Ett robustare immunförsvar är nyckeln till en hälsosammare arbetsplats och kan bidra till att minska frånvaron på grund av sjukdom.

Mental Hälsa: Upplev Lugn och Harmoni med Massage

  1. Lindra Stress och Ångest för Måendet: Utforska massageens fördelar för att minska stress och ångest. Denna beprövade metod lindrar spänningar i både kropp och sinne, vilket ger en känsla av fullständig avkoppling. Optimalisera din mentala hälsa genom att välja våra skräddarsydda massagebehandlingar.
  2. Förbättra Humöret med Naturliga ”Feel-Good” Ämnen: Regelbunden massage har en positiv inverkan på humöret genom att frigöra endorfiner, kroppens naturliga ”feel-good” ämnen. Upplev en långvarig känsla av välbefinnande och lycka för att stödja din mentala hälsa och balans.
  3. Öka Koncentrationen och Mentalt Fokus: Massage främjar avslappning och minskar mental trötthet, vilket resulterar i förbättrad koncentration och ökat mentalt fokus. Dessa fördelar är avgörande i arbetsmiljön för att optimera produktivitet och prestation.

Optimera din mentala hälsa och skapa en balanserad arbetsmiljö med våra professionella massagebehandlingar. Utforska vårt utbud för att uppleva den läkande kraften av avslappning och fokus. Ta det första steget mot en mentalt friskare version av dig själv!

Få en kostnadsfri snabboffert

Team Lars Massage i Lund

Genom att öppna dörrarna för oss på din arbetsplats skapar du inte bara en möjlighet för dina anställda att omfamna den efterlängtade avkoppling de förtjänar, utan du investerar också i en arbetsmiljö som prioriterar deras välbefinnande. Vår lösning är utformad för att övervinna utmaningen med att hitta tid och tillfälle för massage, samtidigt som den ger ditt företag konkreta fördelar och stärker er som en attraktiv arbetsgivare.

Genom vår smidiga implementering och behov av endast ett litet utrymme kan vi enkelt introducera ett bokningssystem. Detta gör det bekvämt för medarbetarna att anmäla sig för en välgörande massage utan att behöva oroa sig för att hitta tid i sina redan hektiska scheman. Genom att erbjuda denna tillgänglighet visar du som arbetsgivare att du värdesätter deras välbefinnande och är engagerad i att skapa en positiv arbetsmiljö.

Vi förstår de utmaningar som moderna arbetslivet innebär, och genom att välja oss gör du inte bara avkoppling tillgänglig för dina anställda utan investerar också i att göra ditt företag till en plats där personalens välbefinnande är i fokus. Ta steget mot en mer attraktiv och hälsosam arbetsplats med vår enkla och effektiva lösning för företagsmassage i Lund.

Kontakta oss idag

Vill du veta mer?

Det som sker mellan dig och massörens händer, det är där magin sker. Du får hjälp med smärtor i kroppen, blir mer rörlig, sänker din stressnivå, får bättre cirkulation i kroppen. Du får också en lugn återhämtande stund, goda råd och ny kraft till både arbete och vardag. Det är det som ÄR Team Lars Massage.

Se vår trailer!

Fungerar massage för mig?

Svar från 3000 kunder visar

*Antal behandlingar i snitt 6-8 ggr á 30 minuter/år

75
Har ont varje dag
80
Fick hjälp
50
Fick en lugn stund
15
Fick mindre sjukskrivning