Skip to main content

30 års erfarenhet – 140 yrkesmassörer

Friskvårdsmassage Linköping

TLM Friskvårdsmassage Linköping, en friskvård som fungerar!

Förväntat resultat om ni väljer TLM.

3000 kunders svar visade:

0%

Har ont varje dag

0%

Fick hjälp

0%

Fick en lugn stund

0%

Fick mindre sjukskrivning

I dagens hektiska arbetsliv i Linköping är det viktigt för företag att balansera effektivitet med sina anställdas välbefinnande. Team Lars Massage erbjuder skräddarsydda friskvårdsmassagebehandlingar mitt i arbetsdagen för att främja avkoppling och hälsa.

Att erbjuda friskvårdsmassage på arbetsplatsen är en strategisk investering i personalens välbefinnande. Genom att boka Team Lars Massage visar företag i Linköping omtanke för sina medarbetare, vilket bidrar till en hälsosam och produktiv arbetsmiljö.

Efterfrågan på medarbetarvård har ökat markant, och en paus för massage mitt i arbetsdagen främjar både fysisk och mental hälsa. Team Lars Massage strävar efter att erbjuda en helhetsupplevelse för företag och deras anställda i Linköping.

Minska Stressen

Vila & återhämtning

Förebygg smärta

Minska sjukskrivning

Hållbarare människor

Skattefri friskvård

Trygg behandling

Bra arbetsgivare

Snabb uppstart

Blixtsnabb bokning

Kunder som får Friskvårdsmassage i Linköping just nu

Kunder som får företagsmassage i Linköping just nu

Steg in i en värld av skräddarsydd friskvårdsmassage hos Team Lars Massage och upplev en unik behandling anpassad efter dina behov. Vi värdesätter din resa mot välbefinnande och strävar efter att skapa en personlig upplevelse för dig. Oavsett om du behöver lindring för trötta muskler eller en stund för återhämtning, är vårt erfarna team här för att ge dig omsorg.

Vår massage främjar långsiktig hälsa och välbefinnande. Genom vårt dedikerade team och unika tillvägagångssätt kan du vara säker på att varje session är ett steg mot optimal hälsa. Vi lindrar vanliga arbetsrelaterade besvär som stela nackar och ömma ryggar och hjälper dig att uppnå balans i kropp och sinne. Med Team Lars Massage tar du första steget mot en harmonisk och hälsosam livsstil, där ditt välbefinnande är vår prioritet.

Få en kostnadsfri snabboffert

Friskvårdsmassage för ökad fysisk och mental hälsa

Fysiska Hälsofördelar:

  1. Förbättrad Blodcirkulation: Vår friskvårdsmassage ökar blodflödet, vilket påskyndar muskelåterhämtning och främjar allmän hälsa.
  2. Smärtlindring: Genom att lösa upp spänningar och öka flexibiliteten lindrar vår massage effektivt smärta och obehag i muskler och leder.
  3. Ökad Rörlighet och Produktivitet: Genom att förbättra rörelseomfånget minskar vår massage stelhet och ökar produktiviteten på arbetsplatsen.
  4. Stärkt Immunförsvar: Massage stärker immunförsvaret och minskar risken för sjukdomar, vilket bidrar till en hälsosammare arbetsmiljö och minskar sjukfrånvaron.

Förbättra din Mentala Hälsa med Massage:

  1. Stress och Ångestlindring för Ökat Välbefinnande: Upplev fördelarna med massage för att minska stress och ångest, lindra både kroppsliga och mentala spänningar och uppnå total avkoppling för ditt välmående.
  2. Förbättrat Humör med Naturliga ”Feel-Good” Kemikalier: Reguljär massage frigör endorfiner, kroppens naturliga ”feel-good” kemikalier, vilket ger långvarigt välbefinnande och lycka för att stödja din mentala hälsa.
  3. Ökad Koncentration och Mentalt Fokus: Massage främjar avslappning, minskar mental trötthet och förbättrar koncentrationen samt det mentala fokuset för att optimera produktivitet och prestation på arbetsplatsen.

Utforska vårt utbud för att uppleva den helande kraften av avslappning och fokus. Ta det första steget mot en mentalt friskare version av dig själv!

Få en kostnadsfri snabboffert

Genom att välkomna oss till din arbetsplats ger du dina anställda möjlighet att njuta av välbehövlig avkoppling och investerar samtidigt i en hälsofokuserad arbetsmiljö. Vår skräddarsydda lösning gör det enkelt att hitta tid för massage och ger konkreta fördelar för ditt företag, vilket stärker er som attraktiv arbetsgivare.

Med smidig implementering och minimala utrymmeskrav kan vi införa ett bokningssystem som gör det enkelt för medarbetarna att anmäla sig för massage utan att störa sina hektiska scheman. Detta visar att du som arbetsgivare prioriterar deras välbefinnande och skapar en positiv arbetsmiljö.

Vi förstår utmaningarna i det moderna arbetslivet. Genom att välja oss gör du avkoppling tillgänglig för dina anställda och investerar i en arbetsplats där personalens välbefinnande är i fokus. Ta steget mot en mer attraktiv och hälsosam arbetsplats med vår effektiva lösning för företagsmassage i Linköping.

Kontakta oss idag

Vill du veta mer?

Det som sker mellan dig och massörens händer, det är där magin sker. Du får hjälp med smärtor i kroppen, blir mer rörlig, sänker din stressnivå, får bättre cirkulation i kroppen. Du får också en lugn återhämtande stund, goda råd och ny kraft till både arbete och vardag. Det är det som ÄR Team Lars Massage.

Se vår trailer!

Fungerar massage för mig?

Svar från 3000 kunder visar

*Antal behandlingar i snitt 6-8 ggr á 30 minuter/år

75
Har ont varje dag
80
Fick hjälp
50
Fick en lugn stund
15
Fick mindre sjukskrivning