Skip to main content

30 års erfarenhet – 140 yrkesmassörer

Friskvårdsmassage Kalmar

TLM Friskvårdsmassage Kalmar, en friskvård som fungerar!

Förväntat resultat om ni väljer TLM.

3000 kunders svar visade:

0%

Har ont varje dag

0%

Fick hjälp

0%

Fick en lugn stund

0%

Fick mindre sjukskrivning

I dagens snabbrörliga arbetsliv är det avgörande för företag att balansera produktivitet med medarbetarnas hälsa och välbefinnande. Team Lars Massage i Kalmar erbjuder skräddarsydd friskvårdsmassage mitt i arbetsdagen för att möjliggöra avkoppling och främja välmående.

Att erbjuda friskvårdsmassage på arbetsplatsen är en strategisk investering i medarbetarnas framgång och välbefinnande. I en stressig arbetsmiljö är det viktigt att prioritera personalens hälsa. Genom att boka Team Lars Massage visar företag omtanke och engagemang för sina anställdas långsiktiga välbefinnande.

Efterfrågan på denna typ av medarbetarvård har ökat dramatiskt. En paus för massage mitt i arbetsdagen främjar både fysisk och mental hälsa, vilket skapar ett hälsosamt och produktivt arbetsklimat.

Team Lars Massage är pionjärer inom området och strävar efter att skapa en helhetsupplevelse för företag och deras medarbetare. Ta steget mot en friskare och mer framgångsrik arbetsplats med skräddarsydd friskvårdsmassage från Team Lars Massage i Kalmar.

Minska Stressen

Vila & återhämtning

Förebygg smärta

Minska sjukskrivning

Hållbarare människor

Skattefri friskvård

Trygg behandling

Bra arbetsgivare

Snabb uppstart

Blixtsnabb bokning

Kunder som får Friskvårdsmassage i Kalmar just nu

Kunder som får företagsmassage i Kalmar just nu

Upptäck fördelarna med vår skräddarsydda Friskvårdsmassage på Team Lars Massage. Vi tror på din unika individualitet och anpassar varje behandling efter dina specifika behov och önskemål. Oavsett om du lider av stela muskler efter långa arbetsdagar eller behöver en paus för återhämtning, är vårt erfarna team av massörer redo att ge dig den personliga omsorg du förtjänar.

Vår massage sträcker sig bortom bara avslappning till långsiktig hälsa och välbefinnande. Genom regelbunden Friskvårdsmassage investerar du i din fysiska och mentala hälsa på lång sikt. Våra massörer specialiserar sig på att lindra vanliga arbetsrelaterade besvär som stela nackar, ömma ryggar och spända muskler. Varje session är inte bara en behandling, utan en investering i din långsiktiga välmående och framgång. Med Team Lars Massage tar du kontroll över din hälsa och upptäcker din fulla potential för välbefinnande.

Få en kostnadsfri snabboffert

Friskvårdsmassage för ökad fysisk och mental hälsa

Förbättra din Fysiska Hälsa med Friskvårdsmassage på Jobbet

1. Ökad Blodcirkulation för Optimal Hälsa: Friskvårdsmassage främjar förbättrad blodcirkulation, vilket accelererar muskelåterhämtning och främjar övergripande hälsa.

2. Lindra Smärta och Ömhet i Lederna: Vår massage löser upp spänningar och ökar flexibiliteten, vilket effektivt lindrar smärta och obehag i både muskler och leder.

3. Förbättra Rörelseomfånget för Ökad Produktivitet: Genom att öka rörligheten motverkar friskvårdsmassage stelhet och främjar en ökad produktivitet på arbetsplatsen.

4. Stärka Immunförsvaret för en Hälsosammare Arbetsplats: Massage stärker immunförsvaret och minskar risken för sjukdomar, vilket skapar en sundare arbetsmiljö och minskar sjukfrånvaron.

Förbättra din Mentala Hälsa med Massage:

1. Lindra Stress och Ångest för Ökat Välbefinnande: Upptäck fördelarna med massage för att minska stress och ångest, lindra både kroppsliga och mentala spänningar och uppnå total avkoppling för ditt välmående.

2. Höj Humöret med Naturliga ”Feel-Good” Kemikalier: Reguljär massage frigör endorfiner, kroppens naturliga ”feel-good” kemikalier, vilket ger långvarigt välbefinnande och lycka för att stödja din mentala hälsa.

3. Öka Koncentrationen och Mentalt Fokus: Massage främjar avslappning, minskar mental trötthet och förbättrar koncentrationen samt det mentala fokuset för att optimera produktivitet och prestation på arbetsplatsen.

Optimera din mentala hälsa och skapa en balanserad arbetsmiljö med våra professionella massagebehandlingar. Utforska vårt utbud för att uppleva den helande kraften av avslappning och fokus. Ta det första steget mot en mentalt friskare version av dig själv!

Få en kostnadsfri snabboffert

Team Lars Massage i Kalmar

Genom att välkomna oss till din arbetsplats öppnar du inte bara dörren för dina anställda att njuta av den välbehövliga avkoppling de förtjänar, utan du investerar också i en arbetsmiljö som prioriterar deras välbefinnande. Vår lösning är utformad för att överkomma utmaningen med att hitta tid för massage, samtidigt som den ger ditt företag konkreta fördelar och stärker er som en attraktiv arbetsgivare.

Med vår smidiga implementering och minimalt utrymesbehov kan vi enkelt introducera ett bokningssystem. Detta gör det bekvämt för medarbetarna att anmäla sig för en avslappnande massage utan att behöva oroa sig för att hitta tid i sina redan hektiska scheman. Genom att erbjuda denna tillgänglighet visar du som arbetsgivare att du prioriterar deras välbefinnande och är engagerad i att skapa en positiv arbetsmiljö.

Vi förstår de utmaningar som moderna arbetslivet innebär, och genom att välja oss gör du inte bara avkoppling tillgänglig för dina anställda utan investerar också i att göra ditt företag till en plats där personalens välbefinnande är i centrum. Ta steget mot en mer attraktiv och hälsosam arbetsplats med vår enkla och effektiva lösning för företagsmassage i Kalmar.

Kontakta oss idag

Vill du veta mer?

Det som sker mellan dig och massörens händer, det är där magin sker. Du får hjälp med smärtor i kroppen, blir mer rörlig, sänker din stressnivå, får bättre cirkulation i kroppen. Du får också en lugn återhämtande stund, goda råd och ny kraft till både arbete och vardag. Det är det som ÄR Team Lars Massage.

Se vår trailer!

Fungerar massage för mig?

Svar från 3000 kunder visar

*Antal behandlingar i snitt 6-8 ggr á 30 minuter/år

75
Har ont varje dag
80
Fick hjälp
50
Fick en lugn stund
15
Fick mindre sjukskrivning