Skip to main content

30 års erfarenhet – 140 yrkesmassörer

Friskvårdsmassage Göteborg

TLM Friskvårdsmassage Göteborg, en friskvård som fungerar!

Förväntat resultat om ni väljer TLM.

3000 kunders svar visade:

0%

Har ont varje dag

0%

Fick hjälp

0%

Fick en lugn stund

0%

Fick mindre sjukskrivning

Friskvårdsmassage på arbetsplatsen:

I dagens hektiska arbetsliv är det en utmaning att prioritera hälsa och välbefinnande. Team Lars Massage erbjuder en innovativ lösning för företag i Göteborg genom att ge medarbetarna möjligheten till avkoppling mitt i arbetsdagen med friskvårdsmassage.

Att erbjuda friskvårdsmassage på arbetsplatsen är inte bara en lyx, det är en investering i medarbetarnas fysiska och mentala hälsa. I det moderna arbetsklimatet, där stress och press är en del av vardagen, blir det allt viktigare att fokusera på välmåendet. Genom att boka Team Lars Massage visar företag i Göteborg inte bara omsorg om sina anställda utan också engagemang för deras välbefinnande.

Denna form av medarbetarvård har blivit allt mer eftertraktad, och det är lätt att förstå varför. En paus för en avslappnande massage mitt i arbetsdagen kan vara en kraftfull metod för att främja både den fysiska och mentala hälsan. Genom att erbjuda denna möjlighet på arbetsplatsen gör företagen inte bara livet lite enklare för sina anställda utan investerar också i ett hälsosammare och mer produktivt arbetsklimat.

Team Lars Massage är stolta över att vara en del av denna hälsorevolution på arbetsplatser i Göteborg. Genom att skapa en magisk och avslappnande upplevelse strävar de efter att inte bara erbjuda en tjänst utan att skapa en helhetsupplevelse för företagen och deras medarbetare. Ta steget mot en friskare arbetsplats med vår skräddarsydda friskvårdsmassage i Göteborg.

Minska Stressen

Vila & återhämtning

Förebygg smärta

Minska sjukskrivning

Hållbarare människor

Skattefri friskvård

Trygg behandling

Bra arbetsgivare

Snabb uppstart

Blixtsnabb bokning

Kunder som får Friskvårdsmassage i Göteborg just nu

Kunder som får företagsmassage i Göteborg just nu

Unik Friskvårdsmassage för Individen hos Team Lars Massage
Upptäck skillnaden med vår skräddarsydda friskvårdsmassage på arbetsplatsen hos Team Lars Massage. Vi förstår att varje individ är unik, och denna insikt genomsyrar vår massageupplevelse. Vi strävar alltid efter att skapa en massage som är helt anpassad efter dina behov. Oavsett om du har specifika problemområden som behöver extra uppmärksamhet eller om du helt enkelt vill njuta av övergripande avslappning, så är våra massörer inte bara experter utan också lyhörda för dina önskemål. Varje session ses som en möjlighet att ge dig den personliga avkoppling du förtjänar.

Långsiktiga Fördelar för Din Hälsa
Vår friskvårdsmassage sträcker sig bortom de omedelbara fördelarna. Den levererar positiva, långsiktiga effekter på både din fysiska och mentala hälsa. Våra massörer är specialiserade på friskvårdsmassage och har omfattande erfarenhet av att hantera vanliga arbetsrelaterade besvär, såsom stela nackar, ömma ryggar och musarm. Vi är inte bara här för att erbjuda en avkopplande stund – vi är här för att stödja ditt välbefinnande på lång sikt.

Få en kostnadsfri snabboffert

Friskvårdsmassage för ökad fysisk och mental hälsa

Optimera din Fysiska Hälsa med Friskvårdsmassage på Arbetsplatsen

  1. Öka Blodcirkulationen för Bättre Hälsa: Friskvårdsmassage är en kraftfull metod för att främja blodcirkulationen i kroppen. Genom att öka blodflödet stimulerar massagen syre- och näringsleverans till vävnaderna, vilket accelererar återhämtningen av musklerna och främjar övergripande hälsa.
  2. Lindra Smärta och Ömma Le-jder: För att många medarbetare är muskelspänningar och stelhet en del av den dagliga arbetsrutinen. Vår massage lindrar effektivt smärta och ömma leder genom att lösa upp spänningar och främja flexibilitet för en bekvämare arbetsdag.
  3. Öka Rörelseomfånget för Ökad Produktivitet: Genom att fokusera på musklerna ökar friskvårdsmassage rörelseomfånget. Detta är särskilt fördelaktigt för dem med stillasittande arbete, vilket hjälper till att motverka stelhet och främjar ökad produktivitet på arbetsplatsen.
  4. Stärk Immunförsvaret för en Friskare Arbetsplats: Massage har bevisats stärka immunförsvaret, vilket minskar risken för sjukdomar och ökar den övergripande hälsan. Ett starkare immunförsvar är nyckeln till en friskare arbetsplats och minskar frånvaro på grund av sjukdom.

 

Mental Hälsa: Upplev Avkoppling och Balans med Massage

  1. Lindra Stress och Ångest för Mentalt Välbefinnande: Upptäck fördelarna med massage för att minska stress och ångest. Den beprövade metoden frigör spänningar i både kropp och sinne, vilket skapar en känsla av total avkoppling. Optimera din mentala hälsa med våra skräddarsydda massagebehandlingar.
  2. Förbättra Humöret med Naturliga ”Feel-Good” Kemikalier: Regelbunden massage har en positiv effekt på humöret genom att frisätta endorfiner, kroppens naturliga ”feel-good” kemikalier. Upplev en varaktig känsla av välbefinnande och lycka för att stödja din mentala hälsa och balans.
  3. Öka Koncentrationen och Mentalt Fokus: Massage främjar avslappning och reducerar mental trötthet, vilket leder till förbättrad koncentration och ökad mentalt fokus. Dessa fördelar är avgörande i arbetsmiljön för att optimera produktivitet och prestanda.

Optimera din mentala hälsa och skapa en balanserad arbetsmiljö med våra professionella massagebehandlingar. Utforska vårt utbud för att uppleva den helande kraften av avslappning och fokus. Ta det första steget mot en mentalt friskare du!

Få en kostnadsfri snabboffert

Team Lars Massage i Göteborg

Genom att öppna dörrarna för oss på din arbetsplats skapar du inte bara en möjlighet för dina anställda att omfamna den efterlängtade avkopplingen de förtjänar, utan du investerar också i en arbetsmiljö som prioriterar deras välbefinnande. Vår lösning är utformad för att övervinna utmaningen med att hitta tid och tillfälle för massage, samtidigt som den ger ditt företag konkreta fördelar och stärker er som en attraktiv arbetsgivare.

Med vår smidiga implementering och behov av endast ett litet utrymme kan vi enkelt introducera ett bokningssystem. Detta gör det bekvämt för medarbetarna att anmäla sig för en välgörande massage utan att behöva oroa sig för att hitta tid i sina redan hektiska scheman. Genom att erbjuda denna tillgänglighet visar du som arbetsgivare att du värdesätter deras välbefinnande och är engagerad i att skapa en positiv arbetsmiljö.

Vi förstår de utmaningar som moderna arbetslivet innebär, och genom att välja oss gör du inte bara avkoppling tillgänglig för dina anställda utan investerar också i att göra ditt företag till en plats där personalens välbefinnande är i fokus. Ta steget mot en mer attraktiv och hälsosam arbetsplats med vår enkla och effektiva lösning för företagsmassage

Kontakta oss idag

Vill du veta mer?

Det som sker mellan dig och massörens händer, det är där magin sker. Du får hjälp med smärtor i kroppen, blir mer rörlig, sänker din stressnivå, får bättre cirkulation i kroppen. Du får också en lugn återhämtande stund, goda råd och ny kraft till både arbete och vardag. Det är det som ÄR Team Lars Massage.

Se vår trailer!

Fungerar massage för mig?

Svar från 3000 kunder visar

*Antal behandlingar i snitt 6-8 ggr á 30 minuter/år

75
Har ont varje dag
80
Fick hjälp
50
Fick en lugn stund
15
Fick mindre sjukskrivning