30 års erfarenhet – 140 yrkesmassörer

Företagsmassage Norrköping - Friskvård Massage

TLM Företagsmassage Norrköping, en friskvård som fungerar!

Förväntat resultat om ni väljer TLM Friskvårdsmassage Norrköping.

3000 kunders svar visade:

0%

Har ont varje dag

0%

Fick hjälp

0%

Fick en lugn stund

0%

Fick mindre sjukskrivning

Varför massage på jobbet?

Du som arbetsgivare kan enkelt erbjuda din personal kostnadsfri friskvårdsmassage på jobbet; det enda som krävs är att erbjudandet är riktat till all personal. Friskvårdsmassage är godkänt av skatteverket för att ingå i friskvårdsbidraget. Visste du att massage också minskar sjukskrivning? Vår enkät med 3000 svar visar att hela 15% fick mindre sjukskrivning.

Vår idé är enkel: du ordnar ett rum vi kan vistas i, så tar vi med oss antingen ett massagebord eller massagebänk. Era medarbetare får en personlig massör som utför behandlingar av svensk klassisk massage. Självklart är varje behandling anpassad till varje medarbetares önskemål och dagsform, och vi kan både hjälpa till med krämpor och besvär eller bara ge en lugn och återhämtande stund. Kontakta oss så kommer vi och skapar magi på ert företag i Norrköping.

Minska Stressen

Vila & återhämtning

Förebygg smärta

Minska sjukskrivning

Hållbarare människor

Skattefri friskvård

Trygg behandling

Bra arbetsgivare

Snabb uppstart

Blixtsnabb bokning

Kunder som får företagsmassage just nu

Kunder som får företagsmassage just nu

Massage för din fysiska hälsa

Massage på jobbet är något som passar alla. Här är några av de fysiska fördelarna med en stunds massage:

Lindra muskelspänningar. Kanske den fördelen man tänker på allra först när det kommer till massage är hur massagen hjälper till att lindra spänningar i muskler och lindrar smärta orsakad av överansträngning och trötthet. Symptom är tyvärr något många upplever oavsett om de har ett väldigt aktivt eller stillasittande jobb. Kort sagt behöver våra leder och muskler ofta mer kärlek än man kan tro för att må bra.

För en ökad blodcirkulation. Beröringen av massage kan få blodflödet att öka i kroppen, vilket förbättrar både syre- och näringsupptaget i musklerna. När vår blodcirkulation ökar främjas också våra kroppars egna läkningsprocesser: det ger helt enkelt en boost till kroppen och hjälper den att återhämta sig snabbare.

Förbättra rörelseomfånget Efter en stunds massage löses spänningar och stelhet i muskler och ledband upp vilket ökar kroppens rörelseomfång. Många upplever detta som en stor befrielse av ett problem man kanske inte visste att man hade.

Ökad avslappning ger många fördelar. Många upplever att en massagebehandling minskar stress och ångest, vilket i sin tur bidrar till att både minska spänningar i musklerna och kan förbättra sömnen.

Boosta kroppens egna immunsystem. Den magiska beröringen hjälper till att stimulera kroppens lymfsystem, vilket i sin tur hjälper kroppen att eliminera toxiner. Och mindre toxiner betyder mer kraft kvar till kroppens immunsystem! Detta i kombination med den ökade blodcirkulationen ger en boost till kroppens egna självläkningsprocess.

Få en kostnadsfri snabboffert

Massage för din psykiska hälsa

Lindra känslor av stress och ångest. Massage minskar nivåerna av stresshormoner i kroppen, vilket hjälper dig att slappna av. Mindre stresshormoner kan också hjälpa till att minska känslor av ångest och oro.

Endorfiner? Ja tack! Visste du att massage kan förbättra humöret? Massage frigör endorfiner i kroppen vilket kan bidra till att både förbättra humöret och minska känslor av depression.

Bättre koncentration. Många arbeten kräver att man har många bollar i luften samtidigt, och finner det svårt att kunna slappna av. Många upplever att de får en förbättrad koncentration efter en stunds avslappning; massage hjälper till att minska distraktioner och hjälper dig att fokusera på vad som är viktigt här och nu.

Ökad självkänsla med massage. Genom en ökad medvetenhet om sin egen kropp ökar ens känsla av närvaro, och för många hjälper det också med ens självkänsla. Tillsammans med en minskad stress och ångest, ett endorfinpåslag och en stunds avslappning är det inte konstigt att många uppskattar massage lika mycket för sitt fysiska välbefinnande som sitt psykiska.

Få en kostnadsfri snabboffert

Friskvård Massage i Norrköping

I alla våra erbjudanden ingår kostnadsfritt vårt egna boknings- och betalningssystem, vilket gör det lätt för medarbetare att själva boka tid för sin behandling. Självklart är systemet direktkopplat till stora förmånsportaler som Benefits, Benify, Actiway, Wellnet med flera. Det ska vara enkelt att få en stunds avkoppling – hoppas vi ses snart!

Kontakta oss idag

Vill du veta mer?

Det som sker mellan dig och massörens händer, det är där magin sker. Du får hjälp med smärtor i kroppen, blir mer rörlig, sänker din stressnivå, får bättre cirkulation i kroppen. Du får också en lugn återhämtande stund, goda råd och ny kraft till både arbete och vardag. Det är det som ÄR Team Lars Massage.

Se vår trailer!

Fungerar massage för mig?

Svar från 3000 kunder visar

*Antal behandlingar i snitt 6-8 ggr á 30 minuter/år

75
Har ont varje dag
80
Fick hjälp
50
Fick en lugn stund
15
Fick mindre sjukskrivning