30 års erfarenhet – 140 yrkesmassörer

Friskvårdsmassage Uppsala

TLM Friskvårdsmassage Uppsala, en friskvård som fungerar!

Förväntat resultat om ni väljer TLM.

3000 kunders svar visade:

0%

Har ont varje dag

0%

Fick hjälp

0%

Fick en lugn stund

0%

Fick mindre sjukskrivning

Varför friskvårdsmassage?

Ge dina anställda en stunds avkoppling och möjligheten att uppleva alla fördelarna med friskvårdsmassage på arbetsplatsen. Vi på Team Lars Massage är stolta över att erbjuda våra tjänster till företag i Uppsala och ser fram emot att träffa er för en magisk och avkopplande stund.

I dagens hektiska arbetsliv känner vi alla till hur viktigt det är att ta hand om sin hälsa och välbefinnande, samtidigt är det ofta svårt att få tiden att räcka till. Ett sätt att erbjuda medarbetare en stunds avkoppling mitt i arbetsdagen är genom att erbjuda friskvårdsmassage direkt på arbetsplatsen! Genom att boka in Team Lars Massage till ert företag i Uppsala kan ni visa att ni bryr er om era medarbetares både fysiska och mentala hälsa. I den här guiden kommer vi att utforska fördelarna med friskvårdsmassage på jobbet och varför det har blivit ett så populärt sätt att använda hälsofrämjande förmåner.

Minska Stressen

Vila & återhämtning

Förebygg smärta

Minska sjukskrivning

Hållbarare människor

Skattefri friskvård

Trygg behandling

Bra arbetsgivare

Snabb uppstart

Blixtsnabb bokning

Kunder som får Friskvårdsmassage i Uppsala just nu

Kunder som får företagsmassage just nu

Massage med personligt fokus

En av de främsta fördelarna med friskvårdsmassage på arbetsplatsen är att vi alltid erbjuder massageupplevelser som är anpassad till varje individ. Vi strävar alltid efter att tillgodose varje medarbetares önskemål och behov, vare sig det handlar om att fokusera på specifika problemområden eller att ge en mer övergripande avslappnande massage. Våra massörer är välutbildade och alltid lyhörda efter era önskemål. Genom att skapa en personlig upplevelse ger vi medarbetarna den avkoppling de behöver.

Friskvårdsmassage med ett långsiktigt perspektiv

Friskvårdsmassage handlar inte bara om omedelbara fördelar utan också långsidiga effekter på både den fysiska och mentala hälsan. Team Lars Massages massörer är experter på just friskvårdsmassage och att hantera arbetsrelaterade problem som stela nackar, ömma ryggar och musarm. Vi delar mer än gärna med oss av tips och tricks för att förebygga och lindra sådana problem för framtiden. Genom att erbjuda friskvårdsmassage på jobbet kan du hjälpa dina anställda att undvika arbetsrelaterade skador och minska risken för ohälsa.

Få en kostnadsfri snabboffert
Friskvårdsmassage Uppsala TLM

Friskvårdsmassage för fysisk hälsa

  • Öka blodcirkulationen
  • Minska smärta och ömma leder
  • Öka rörelseomfånget
  • Förbättra kroppens immunsystem

Oavsett vilken yrkesroll dina medarbetare har är muskelspänningar och stelhet vanliga problem som de flesta upplever någon gång i sitt arbetsliv. Massage ökar blodcirkulationen i kroppen vilket bidrar till att återhämta musklerna och förhindra skador. Massage har också visat sig stärka immunförsvaret och minska risken för sjukdomar. Friskvårdsmassage på jobbet är ett sätt för arbetsgivare att hjälpa dina medarbetare att upprätthålla en god fysisk hälsa och minska risken för arbetsrelaterade problem och smärtor.

Friskvårdsmassage för mental hälsa

  • Lindrar stress och ångest
  • Förbättrar humöret
  • Ökar koncentrationen

Friskvårdsmassage är inte bara för kropp utan också för knopp! Förutom de fysiska fördelarna med massage har det också visat sig ge flera positiva effekter på den mentala hälsan. Många medarbetare upplever att regelbunden massage leder till förbättrad koncentration, bättre sömn och ökad energi. Den magiska beröringen under en massage frigör endorfiner i kroppen vilket också förbättrar kroppens kognitiva funktion och gör att man får det lättare att fokusera. Genom att erbjuda dina medarbetare friskvårdsmassage visar du omtanke för dina medarbetares mentala välbefinnande och strävar efter att skapa en positiv och hälsosam arbetsmiljö.

Få en kostnadsfri snabboffert

Team Lars Massage i Uppsala

Genom att boka in oss på ditt företag blir det enkelt för dina anställda att få den avkoppling de behöver. Det löser problemet om att hitta tid och tillfälle för att få en massage, men ger också positiva fördelar och gör företag till en mer attraktiv arbetsgivare. Allt vi behöver är ett privat utrymme, vi fixar ett bokningssystem där medarbetare enkelt kan boka in sig för en stunds massage enkelt och smidigt. Tillsammans kan vi skapa en magisk stund av avkoppling, förebygga arbetsrelaterade problem och stärka den mentala hälsan.

Kontakta oss idag

Vill du veta mer?

Det som sker mellan dig och massörens händer, det är där magin sker. Du får hjälp med smärtor i kroppen, blir mer rörlig, sänker din stressnivå, får bättre cirkulation i kroppen. Du får också en lugn återhämtande stund, goda råd och ny kraft till både arbete och vardag. Det är det som ÄR Team Lars Massage.

Se vår trailer!

Fungerar massage för mig?

Svar från 3000 kunder visar

*Antal behandlingar i snitt 6-8 ggr á 30 minuter/år

75
Har ont varje dag
80
Fick hjälp
50
Fick en lugn stund
15
Fick mindre sjukskrivning