Skip to main content

30 års erfarenhet – 140 yrkesmassörer

Företagsmassage Västerås - Friskvård Massage

TLM Företagsmassage Västerås, en friskvård som fungerar!

Förväntat resultat om ni väljer TLM Friskvårdsmassage Västerås.

3000 kunders svar visade:

0%

Har ont varje dag

0%

Fick hjälp

0%

Fick en lugn stund

0%

Fick mindre sjukskrivning

Varför företagsmassage?

Att erbjuda massage på jobbet är en bra investering för företag: studier visar att friskvårdsmassage bidrar till en förbättrad produktivitet på arbetsplatsen och en minskad sjukfrånvaro. Vi vet alla hur en stunds massage förbättrar hälsan och välbefinnandet. Genom att visa omsorg för dina anställdas välbefinnande kan arbetsgivaren bidra till att förbättra moralen och lojaliteten bland personalen. VI på Team Lars Massage finns tillgängliga för bokning för företag i Västerås.

Minska Stressen

Vila & återhämtning

Förebygg smärta

Minska sjukskrivning

Hållbarare människor

Skattefri friskvård

Trygg behandling

Bra arbetsgivare

Snabb uppstart

Blixtsnabb bokning

Kunder som får företagsmassage just nu

Kunder som får företagsmassage just nu

Varför friskvårdsmassage?

Ökad produktivitet: Massage kan hjälpa till att minska stress och öka avslappningen, vilket bidrar till ökad produktivitet bland anställda.

Minskad sjukfrånvaro: Genom att erbjuda massage på jobbet kan arbetsgivaren hjälpa till att minska stressrelaterade sjukdomar och skador som ofta leder till sjukfrånvaro.

Många anställda sitter stilla vid sina arbetsplatser under stora delar av dagen, vilket kan leda till muskelspänningar och smärta. Massage kan hjälpa till att minska spänningarna och därigenom minska risken för problem i kroppens muskuloskeletala system.

Massage leder till förbättrad hälsa. Massage har många fördelar när det kommer till hälsa, inklusive minskad stress, bättre sömn, förbättrad blodcirkulation och minskad risk för hjärt- och kärlsjukdomar.

Massage också för den psykiska hälsan. Att få en lugn och avslappnande stund på sin arbetsplats, i en miljö som ofta kan vara stressande och intensiv, är en viktig stund för ens mentala hälsa. Massage hjälper till att minska nivåerna av stresshormonet kortisol i kroppen, vilket i sin tur kan minska känslor av ångest och oro. En stunds massage är en återhämtande stund där medarbetare kan hitta ny kraft till både arbete och vardagslivet.

Få en kostnadsfri snabboffert

För arbetsgivare och HR

Massage på jobbet är en populär friskvårdande behandling med många fördelar. Idén för företagsmassage är enkel: Vi kommer till ert företag i Västerås, där en personlig massör tar hand om dig och dina medarbetare för en lugn och avslappnad stund där vi behandlar krämpor och besvär.

Vi utför svensk klassisk massage, och vi tar med oss en hopfällbar massagestol eller massagebänk. Allt vi behöver från er är en lugn plats att arbeta på. Vi kan erbjuda flera olika upplägg, vår långa erfarenhet har gett oss insikten om vad som passar bäst på olika typer av företag. Du får gärna kontakta oss per mail eller telefon om du vill ha mer information om olika upplägg och vilket som kan passa just ert företag.

Använder ert företag en friskvårds eller förmånsportal? Vi samarbetar med flera av de mest populära förmånsportalerna på marknaden, där era medarbetare enkelt kan gå in och boka tid själva för sin behandling. Vårt boknings- och betalningssystem är direktkopplade till dessa förmånsportaler.

Massage är en del av friskvårdsbidraget. Skatteverket har godkänt massage för att ingå i friskvårdsbidraget, och maxpriset för det senare är 5000 kronor per år och anställd.

Få en kostnadsfri snabboffert

Varför Massage Friskvård i Västerås?

Team Lars består av 140 massörer och tillsammans utför vi 80 000 behandlingar per år. Vi är experter på företagsmassage, och är glada över att erbjuda våra tjänster för företag i Västerås. Alla våra massörer är certifierade, har bred erfarenhet och är noga utvalda av oss på Team Lars. Vi strävar alltid efter att se varje anställdas unika behov, även under tillfällen av företagsmassage ligger fokuset på det personliga mötet mellan massören och den anställda: det är där det magiska händer. Vi samarbetar även mer än gärna med HR, personalansvariga och hälsoinspiratörer ni har på er arbetsplats. Vi ser fram emot att få kontakt med er i Västerås!

Kontakta oss idag

Vill du veta mer?

Det som sker mellan dig och massörens händer, det är där magin sker. Du får hjälp med smärtor i kroppen, blir mer rörlig, sänker din stressnivå, får bättre cirkulation i kroppen. Du får också en lugn återhämtande stund, goda råd och ny kraft till både arbete och vardag. Det är det som ÄR Team Lars Massage.

Se vår trailer!

Fungerar massage för mig?

Svar från 3000 kunder visar

*Antal behandlingar i snitt 6-8 ggr á 30 minuter/år

75
Har ont varje dag
80
Fick hjälp
50
Fick en lugn stund
15
Fick mindre sjukskrivning