Skip to main content

30 års erfarenhet – 140 yrkesmassörer

Företagsmassage Umeå - Friskvård Massage

TLM Företagsmassage Umeå, en friskvård som fungerar!

Förväntat resultat om ni väljer TLM friskvårdsmassage Umeå.

3000 kunders svar visade:

0%

Har ont varje dag

0%

Fick hjälp

0%

Fick en lugn stund

0%

Fick mindre sjukskrivning

Varför erbjuda massage på jobbet?

Hej Umeå! Är du anställd, arbetsgivare eller kanske HR-personal på ett företag i Umeå och längtar efter en lugn och avkopplande stunds massage? Vi på Team Lars Massage är experter på massage inom friskvård i Umeå och är glada att erbjuda våra tjänster i Umeå. Tillsammans skapar vi en magisk stund av återhämtning, där du kan hitta kraft och energi för att ta dig ann både arbetsplatsen och livets alla måsten. Vår idé är enkel: ditt företag bokar in oss för en dag av massage, vi kommer med en av våra utbildade och erfarna massörer och öppnar upp en massagesalong direkt på ert företag för en dag (eller två, eller hur många som krävs). Allt ni behöver ordna med är ett rum vi kan vistas i, vi tar med massagebänk (eller massagestol). Tillsammans strävar vi mot en bättre fysisk och mental hälsa med friskvårdsmassage.

Minska Stressen

Vila & återhämtning

Förebygg smärta

Minska sjukskrivning

Hållbarare människor

Skattefri friskvård

Trygg behandling

Bra arbetsgivare

Snabb uppstart

Blixtsnabb bokning

Kunder som får företagsmassage just nu

Kunder som får företagsmassage just nu

Massagens många fördelar: Massage för fysiska hälsa

  • Känner du dig stel?
  • Har du smärta i rygg, nacke eller axlar?
  • Eller kanske bara känner dig stressad och vill ha en lugn stund?

Lindra muskelspänningar. Oavsett om man har ett stillasittande kontorsjobb, ett arbete som kräver att man är fysiskt aktiv eller kanske står man mycket; symptom som smärtande spänningar i muskler är tyvärr något många upplever. En stunds massage lindrar både spänningar i muskler och samt minskar smärta orsakad av överansträngning och trötthet.

Få ett större rörelseomfång. Genom att lösa upp spänningar och stelhet i kroppens ledband och muskler ökar kroppens rörelseomfång. Detta kanske inte är något man går och tänker på vardagsvis men många upplever en stor befrielse av ett problem man kanske inte visste att man hade.

Massage för immunsystemet. Visste du att en stunds friskvårdsmassage ger en boost till kroppens egna immunsystem? Massage stimulerar kroppens lymfsystem och hjälper din kropp att eliminera toxiner. Och mindre toxiner i kroppen betyder mer kraft över för att bygga upp kroppens immunsystem! Massage ökar också blodcirkulationen i kroppen vilket ger kroppens självläkningsprocess en viktig knuff. Att beröringen under massage känns magisk har med andra ord sina skäl.

Öka kroppens blodcirkulation. Beröringen av massörens händer får vårt blodflöde i kroppen att öka, och hjälper musklerna med både syre- och näringsupptaget. Det hjälper helt enkelt kroppen att återhämta sig snabbare.

Få en kostnadsfri snabboffert

Massage för mental hälsa och inre frid

Mental hälsa hjälper din fysiska hälsa. Många upplever att en stunds massage minskar ångest och känslor av stress, vilket i sin tur bidrar till både bättre sömn och en minskning av spänningar i musklerna. Dubbelt upp i fördelar med massage, med andra ord.

Endorfiner för ett bättre humör. Visste du att massage frigör endorfiner i kroppen, vilket leder till ett bättre humör och minskade känslor av depression?

Få en kostnadsfri snabboffert

Massage på jobbet

  • Personlig massör
  • Anpassad behandling efter dina behov
  • Goda råd och tips för framtiden

Många människor uppskattar massage för dess fysiska och psykiska hälsofördelar, som att minska stress och ångest, frisätta endorfiner och ge en stunds avslappning. Det är därför inte förvånande att massage är en populär metod för att främja både fysiskt och psykiskt välbefinnande.

Vår idé är enkelt: vi erbjuder smidiga lösningar till företagsmassage. När du anlitar oss på Team Lars Massage i Umeå får ni ett eget webboknings- och betalningssystem kostnadsfritt, som självklart är direktkopplande till de mest populära friskvårds och förmånsportalerna. Bokningssystemet är tillgänglig från både mobil, laptop, dator och padda. Där kan medarbetare enkelt boka sin stund av massage helt själva och betala med friskvårdsbidrag, via friskvårdsportal, kort, swish eller bank.

Ni ordnar med ett rum vi kan vistas i, och får en personlig massör som ser varje individs behov och önskemål. Massage på jobbet ingår i kategorin skattefri friskvård och är en trygg och populär behandling.

Kontakta oss idag

Vill du veta mer?

Det som sker mellan dig och massörens händer, det är där magin sker. Du får hjälp med smärtor i kroppen, blir mer rörlig, sänker din stressnivå, får bättre cirkulation i kroppen. Du får också en lugn återhämtande stund, goda råd och ny kraft till både arbete och vardag. Det är det som ÄR Team Lars Massage.

Se vår trailer!

Fungerar massage för mig?

Svar från 3000 kunder visar

*Antal behandlingar i snitt 6-8 ggr á 30 minuter/år

75
Har ont varje dag
80
Fick hjälp
50
Fick en lugn stund
15
Fick mindre sjukskrivning