30 års erfarenhet – 140 yrkesmassörer

Företagsmassage Stockholm - Friskvård på Jobbet

TLM Företagsmassage Stockholm, en friskvård som fungerar!

Förväntat resultat om ni väljer TLM Företagsmassage Stockholm.

3000 kunders svar visade:

0%

Har ont varje dag

0%

Fick hjälp

0%

Fick en lugn stund

0%

Fick mindre sjukskrivning

Vi tar hand om allt kring er massage! Om du bara har ett massagerum så ordnar vi resten.

Webbokning, kommunikationen med personal, påminnelserna, kundsupporten, rapporterna, eventuella delbetalningar, koppling till er friskvårdsportal och naturligtvis massagen.

Vill du få det bästa till era anställda? Din företagsmassör i Stockholm är en certifierad och professionell Yrkesmassör som kommer att ta hand om dig och dina kollegor på bästa sätt.

TLM företagsmassage i Stockholm har många nöjda kunder och trevliga samarbeten. Vi ser fram emot att få ta hand om er personal.

Välkommen till TLM Företagsmassage i Stockholm.

Minska Stressen

Vila & återhämtning

Förebygg smärta

Minska sjukskrivning

Hållbarare människor

Skattefri friskvård

Trygg behandling

Bra arbetsgivare

Snabb uppstart

Blixtsnabb bokning

Kunder i Stockholm som får företagsmassage just nu

Kunder i Stockholm som får företagsmassage just nu

Företagsmassage Stockholm

Kontorsmassage är en form av massage som utförs på arbetsplatsen, vanligtvis på en ergonomisk massagestol eller massagebänk. Målet med kontorsmassage är att minska spänningar och stress i kroppen, särskilt i nacke, rygg och axlar, som kan uppstå på grund av långvarigt stillasittande och arbete vid en dator. Kontorsmassage kan vara en snabb och effektiv behandling som kan förbättra hälsa och välbefinnande på arbetsplatsen.

Några saker att tänka på vid företagsmassage är:

  1. Anlita en välutbildad och professionell massör som har erfarenhet av att arbeta på arbetsplatser.
  2. Personalen får gärna kommunicera med massören om vilken typ av massage som de önskar dig och vilka områden som det behövs mest fokus på.
  3. Massagerummet bör vara mellan 9-12 kvadratmeter, gärna ha fönster och ligga lite avskilt om det går.
  4. Använd gärna vår erfarenhet för att ni skall få det bästa upplägget för er massage. Vi delar gärna med oss av denna.
  5. Berätta gärna för massören om du har något problem, äter medicin eller är gravid. Kommer du på något annat som massören behöver vara medveten om så berätta detta, massören har etisk tystnadsplikt.
  6. Förbered en avslappnande och lugn atmosfär, gärna med lugn musik och skön belysning.
Få en kostnadsfri snabboffert
Företagsmassage Stockholm

Anpassat efter ditt företag. Enkelt att boka.

En av de stora fördelarna när ni bokar företagsmassage hos oss är den smidiga administrationen som tillkommer med er egen bokningssida. Bokningssystemet är helt kostnadsfritt, och anpassas efter era egna färger och logotyp, vilket gör att alla på företaget känner igen sig. Personalen kan själva gå in och boka sin tid för massage på bokningssidan, som är tillgänglig från mobil, dator eller padda, dygnet runt alla dagar i veckan. Detta ger en flexibilitet som passar alla scheman och behov, samtidigt som du som ansvarig slipper lägga tid på administration.

Vi erbjuder också flexibla betalningslösningar för att göra det så enkelt som möjligt för dig och dina anställda. Våra betalningsalternativ inkluderar direktbetalning från bank, Swish, kort eller förmånsportal.

Våra massörer anpassar alltid sina behandlingar efter kundens behov och dagsform. Vi förstår att varje person är unik och behöver en behandling som är speciellt anpassad för dem. Våra massörer är lyhörda, omhändertagande och professionella och ger varje kund den behandling de förtjänar.

Som en extra bonus är massage en skattefri förmån som ingår i friskvårdsbidraget, vilket gör att det är enkelt och ekonomiskt fördelaktigt att investera i hälsan hos era anställda. Att anlita Team Lars Massage som er företagsmassör är en utmärkt friskvårdslösning, där alla på företaget får tillgång till effektiv friskvård direkt på jobbet!

Få en kostnadsfri snabboffert

Massagens många fördelar

Vid en hektisk arbetsdag kan det vara svårt att hitta tid för att ta hand om sig själv. Att ta en paus och ge kroppen tid att koppla av kan dock göra stor skillnad för din hälsa och produktivitet. En företagsmassage är ett enkelt sätt att ta hand om dina anställdas välbefinnande och öka deras prestation på jobbet.

Forskning visar att massage kan bidra till att minska stressnivåerna, öka koncentrationsförmågan och stärka immunförsvaret. Det finns också en rad positiva effekter på kroppen, inklusive frisättning av endorfiner, ökad blodcirkulation, ökad muskelstyrka och smidighet samt förbättrad rörlighet. Massage kan även stimulera kroppens naturliga läkningsprocesser, vilket resulterar till personlig återhämtning.

Team Lars Massage är specialiserade på företagsmassage, och våra massörer är välutbildade och vidareutbildade för att kunna anpassa behandlingarna till varje medarbetares specifika behov. Vi arbetar alltid för att ge en behandling som är skräddarsydd för just den dagen och medarbetarens individuella behov. Våra massörer är experter på olika massagetekniker som kan minska stress och förbättra rörligheten, inklusive avslappningsmassage, triggerpunktsmassage och djup vävnadsmassage.

Kontakta oss idag

Företagsmassage i Stockholm

Företagsmassage är en av de bästa friskvårdsinvesteringarna i din personal. Den fungerar för alla och har effekt på personalens fysiska och mentala hälsa. Förutom att ge avslappning och lindring under massagen ger våra massörer också råd om hur man kan undvika smärta i framtiden samt förbättra sin rörlighet.

Kontakta oss idag för att boka en behandling som hjälper dig och dina medarbetare att må bättre och bli mer produktiva.

Vill du veta mer?

Det som sker mellan dig och massörens händer, det är där magin sker. Du får hjälp med smärtor i kroppen, blir mer rörlig, sänker din stressnivå, får bättre cirkulation i kroppen. Du får också en lugn återhämtande stund, goda råd och ny kraft till både arbete och vardag. Det är det som ÄR Team Lars Massage.

Se vår trailer!

Fungerar massage för mig?

Svar från 3000 kunder visar

*Antal behandlingar i snitt 6-8 ggr á 30 minuter/år

75
Har ont varje dag
80
Fick hjälp
50
Fick en lugn stund
15
Fick mindre sjukskrivning