Skip to main content

30 års erfarenhet – 140 yrkesmassörer

Företagsmassage Örebro - Friskvård Massage

TLM Företagsmassage Örebro, en friskvård som fungerar!

Förväntat resultat om ni väljer TLM friskvårdsmassage i Örebro.

3000 kunders svar visade:

0%

Har ont varje dag

0%

Fick hjälp

0%

Fick en lugn stund

0%

Fick mindre sjukskrivning

Varför företagsmassage?

Företag som erbjuder massage på jobbet visar omsorg för sina anställdas välbefinnande och kan genom att erbjuda dem förmåner som massage bidra till en bättre moral och lojalitet bland medarbetare. Dessutom ger en stund av massage medarbetarna en möjlighet till att koppla av och hitta ny kraft till både arbete och vardagslivet.

För HR- och företagsledning

Att erbjuda massage på jobbet behöver inte vara krångligt. I vårt erbjudande ingår alltid vårt egna boknings- och betalningssystem, som nås enkelt via både dator, mobil och padda. Här kan medarbetare nå en bokningsportal dygnet rund, alla dagar i veckan, och i lugn och ro boka och betala för sin behandling. Vi erbjuder olika upplägg av friskvårdsmassage i Örebro som kan anpassas efter företagets behov och önskemål; från en skattefri förmån för medarbetare som en del av friskvårdsbidraget till att företaget står för hela summan. Kontakta oss för olika alternativ!

Självklart samarbetar vi även med alla de största friskvårds- och förmånsportalerna på marknaden, och vårt egna boknings- och betalningssystem är direktkopplade till dessa förmånsportal. Det ska vara smidigt att erbjuda företagsmassage.

Minska Stressen

Vila & återhämtning

Förebygg smärta

Minska sjukskrivning

Hållbarare människor

Skattefri friskvård

Trygg behandling

Bra arbetsgivare

Snabb uppstart

Blixtsnabb bokning

Kunder som får företagsmassage just nu

Kunder som får företagsmassage just nu

Massage med personligt fokus

Det är inte många som säger nej till en stunds avslappnande massage, och att erbjuda massage direkt på arbetsplatsen har ökat markant i popularitet de senaste åren. Och det är inte så konstigt när forskning visar att massage kan bidra till en ökad produktivitet och minska stress bland medarbetare, samtidigt som en stunds massage också ger en värdefull stund av avslappning. Massage har även visat sig kunna minska sjukfrånvaro bland företag genom att förebygga och behandla stressrelaterade sjukdomar och skador.

Olika massagebehandlingar är en mycket populär del av friskvårdsbidraget, och genom att erbjuda företagsmassage kan man som arbetsgivare enkelt och smidigt ge sina anställda en avkopplande stund. Vår idé är att det ska vara smidigt att erbjuda massage direkt på arbetsplatsen: vi tar med oss en hopfällbar massagestol eller massagebänk, ni ordnar med en lugn plats vi kan arbeta på. Tillsammans skapar vi en magisk stund för dina anställda.

Få en kostnadsfri snabboffert

Må bättre idag – och förebygg kroppen för framtiden

Att massage har många hälsofördelar känner många till, men det handlar inte bara om att behandla och förebygga smärta i leder och muskler. En behandling med massage leder också till minskad stress, bättre sömn, förbättrad blodcirkulation och minskad risk för hjärt- och kärlsjukdomar. Massage kan också bidra till förbättrad mental hälsa genom att minska nivåerna av stresshormonet kortisol i kroppen, vilket minskar känslor av ångest och oro.

En annan fördel med massage på dess positiva effekter på muskuloskeletala systemet. Många anställda tillbringar större delen av sina arbetsdagar sittandes vid ett skrivbord, vilket leder till både muskelspänningar och smärta. Här är massage en ovärderlig hjälp som inte både minskar spänningar utan också kan förhindra framtida problem. Självklart kan våra duktiga och utbildade massörer också visa övningar och ge tips på hur dina anställda kan förebygga skador och smärtor i framtiden på bästa sätt.

Få en kostnadsfri snabboffert

Varför Friskvård Massage i Örebro?

Genom att visa omsorg för sina anställdas välbefinnande kan företag skapa en positiv arbetsmiljö, få öka produktiviteten på arbetsplatsen samt få en minskad sjukfrånvaro och förbättrad hälsa. Att erbjuda företagsmassage på arbetsplatsen är en investering som gynnar både arbetsgivare och anställda.

VI på Team Lars utför över 80 000 behandlingar per år, och är stolta över att kunna erbjuda våra tjänster av massage till företag i Örebro. Fokuset på alla våra behandlingar är att se varje medarbetare som en individ med sina egna behov och önskemål. Vi utför klassisk svensk massage, med ett personligt fokus och ger mer än gärna förebyggande tips. Vi ser fram emot att träffa företag i Örebro och ta hand om era anställda för en lugn och avslappnad stund.

Kontakta oss idag

Vill du veta mer?

Det som sker mellan dig och massörens händer, det är där magin sker. Du får hjälp med smärtor i kroppen, blir mer rörlig, sänker din stressnivå, får bättre cirkulation i kroppen. Du får också en lugn återhämtande stund, goda råd och ny kraft till både arbete och vardag. Det är det som ÄR Team Lars Massage.

Se vår trailer!

Fungerar massage för mig?

Svar från 3000 kunder visar

*Antal behandlingar i snitt 6-8 ggr á 30 minuter/år

75
Har ont varje dag
80
Fick hjälp
50
Fick en lugn stund
15
Fick mindre sjukskrivning