30 års erfarenhet – 140 yrkesmassörer

Företagsmassage Lund - Friskvård Massage

TLM Företagsmassage Lund, en friskvård som fungerar!

Förväntat resultat om ni väljer TLM friskvårdsmassage i Lund.

3000 kunders svar visade:

0%

Har ont varje dag

0%

Fick hjälp

0%

Fick en lugn stund

0%

Fick mindre sjukskrivning

Varför erbjuda massage på jobbet?

Hej allihopa i Lund! Är du anställd, arbetsgivare eller HR-personal på ett företag i Lund som vill ha en stunds avkopplande massage? Vi på Team Lars Massage är specialiserade på friskvårdsmassage i Lund och är stolta över att erbjuda våra tjänster i Lund. Tillsammans kan vi skapa en avslappnande stund där du kan återhämta dig och hitta kraft och energi för både arbete och livet utanför. Vår idé om företagsmassage är enkel: du bokar in oss för en dag av massage på ditt företag, och vi kommer med våra erfarna massörer och öppnar upp vår portabla massagesalong (lugn, vi tar med oss en massagebänk eller massagestol). Allt vi behöver från er är ett rum vi kan vistas i. Tillsammans kan vi skapa en stund av magi och sträva mot bättre fysiskt och mental hälsa.

Minska Stressen

Vila & återhämtning

Förebygg smärta

Minska sjukskrivning

Hållbarare människor

Skattefri friskvård

Trygg behandling

Bra arbetsgivare

Snabb uppstart

Blixtsnabb bokning

Kunder som får företagsmassage just nu

Kunder som får företagsmassage just nu

Massage har många fördelar. Här är några:

Våra undersökningar visar att 75% av anställda har ont varje dag. Varför har det blivit så? Sanningen är att smärta och stelhet är något som många upplever, oavsett om de har ett stillastående kontorsjobb eller ett aktivt och fysiskt krävande arbete. Och även om man inte upplever smärta är en stund av avkoppling något som alla uppskattar. Att en stunds friskvårdsmassage kommer med många fördelar är det många som känner till, men vi går igenom några av dom här för säkerhets skull:

  • Lindrar muskelspänningar och minskar smärta orsakad av överansträngning och trötthet.
  • Ökar kroppens rörelseomfång genom att lösa upp spänningar och stelhet i muskler och ledband.
  • Boostar immunsystemet genom at t eliminera toxiner och öka blodcirkulationen i kroppen.
  • Hjälper musklerna med både syre- och näringsupptaget och hjälper kroppen att återhämta sig snabbare.
  • Minskar känslor av ångest och stress, vilket i sin tur bidrar till bättre sömn och minskning av spänningar i muskler.
  • En stunds massage frigör endorfiner i kroppen vilket leder till ett bättre humör och minskade känslor av depression.

Massage är en populär del av friskvårdsbidraget men många finner det svårt att hitta en tid och plats att ta sig iväg och faktiskt få en behandling. Detta är en av anledningarna till att massage direkt på företaget har blivit så populärt. För arbetsgivare är möjligheten att ge sina anställda en stunds massage ett sätt att visa att man bryr sig om sina medarbetare och deras hälsa. Men massage är också en smart investering – våra undersökningar visar att 15% fick mindre sjukskrivning när de genomgått upprepade behandlingar med massage på arbetsplatsen. Friska medarbetare är glada medarbetare, och en stunds avkoppling hjälper till att öka motivationen och engagemanget på arbetsplatsen.

Få en kostnadsfri snabboffert

Din personliga massör direkt på arbetsplatsen

Vi erbjuder anpassade behandlingar efter dina behov och ger mer än gärna även goda råd och tips för framtiden. Vi arbetar alltid med ett långtidsperspektiv och vill hjälpa dig att må bättre både idag och förebygga framtida krämpor.

  • Personlig massage anpassad efter varje individs behov och dagsform
  • Tips och råd för att förhindra framtida stelhet och smärta
  • Eget webbokningssystem ingår
  • Smidiga betallösningar kopplade till de populäraste friskvårds- och förmånsportalerna

När ditt företag anlitar oss på Team Lars Massage får du friskvårds-massage i Lund ingår alltid ett eget webboknings- och betalningssystem som är direkt kopplat till de populäraste friskvårds- och förmånsportalerna. Här kan dina medarbetare enkelt och smidigt boka sin egna tid för massage. Betalningen kan ske med både friskvårdsbidrag, via en friskvårdsportal, med kort, Swish eller banköverföring.

Få en kostnadsfri snabboffert

Team Lars Massage i Lund

Massage på jobbet är en populär friskvård att erbjuda sina anställda eftersom det främjar både fysiskt och psykiskt välbefinnande. Vi på Team Lars Massage i Lund finns här för att hjälpa ert företag att uppnå ett friskare arbetsliv. Våra utvärderingsresultat visar att massage är en av de bästa förebyggande behandlingar som finns.

Kontakta oss idag

Vill du veta mer?

Det som sker mellan dig och massörens händer, det är där magin sker. Du får hjälp med smärtor i kroppen, blir mer rörlig, sänker din stressnivå, får bättre cirkulation i kroppen. Du får också en lugn återhämtande stund, goda råd och ny kraft till både arbete och vardag. Det är det som ÄR Team Lars Massage.

Se vår trailer!

Fungerar massage för mig?

Svar från 3000 kunder visar

*Antal behandlingar i snitt 6-8 ggr á 30 minuter/år

75
Har ont varje dag
80
Fick hjälp
50
Fick en lugn stund
15
Fick mindre sjukskrivning