Skip to main content

30 års erfarenhet – 140 yrkesmassörer

Företagsmassage Linköping - Friskvård Massage

TLM Företagsmassage Linköping, en friskvård som fungerar!

Förväntat resultat om ni väljer TLM Friskvårdsmassage Linköping.

3000 kunders svar visade:

0%

Har ont varje dag

0%

Fick hjälp

0%

Fick en lugn stund

0%

Fick mindre sjukskrivning

TLM Företagsmassage Linköping

Stela leder, ömmande muskler, stress och dålig sömn? Låt våra personliga massörer minska era besvär och ge er en stunds vila. Om du mår bra så gör vi det också! Vi är glada över att erbjuda våra tjänster med friskvårdsmassage i Linköping, och att hjälpa er till en bättre vardag. Massage på jobbet: en investering i medarbetares hälsa

Massage har många positiva fördelar:

  • Behandla ömma och stela leder och muskler
  • En avslappnande stund för återhämtning
  • Förebygg stelhet och smärta
  • Bättre blodcirkulation
  • Motverka stress och få bättre sömn

Minska Stressen

Vila & återhämtning

Förebygg smärta

Minska sjukskrivning

Hållbarare människor

Skattefri friskvård

Trygg behandling

Bra arbetsgivare

Snabb uppstart

Blixtsnabb bokning

Kunder som får företagsmassage just nu

Kunder som får företagsmassage just nu

En del av företags hälsostrategi

Friskvård och massage är något som allt fler företag inser är en viktig investering för att förbättra hälsan och välbefinnandet hos deras anställda. Att ha en frisk och välmående personal kan inte bara bidra till en ökad produktivitet på arbetsplatsen, utan det kan också minska risken för sjukfrånvaro och andra hälsoproblem som påverkar produktiviteten och engagemanget på arbetsplatsen.

En av de vanligaste typerna av friskvårdsaktiviteter som företag kan erbjuda sina anställda är massage på arbetsplatsen. Stillasittande kontorsjobb tär ofta mer på leder än vad man tror, vilket visar sig som smärta och stelhet i rygg, nacke och axlar. Massage hjälper till att lindra muskelspänningar och smärta som kan orsakas av att sitta vid en dator under en längre tid. Det kan också hjälpa till att förbättra blodcirkulationen, minska stress och ångest, samt förbättra sömnkvaliteten hos medarbetarna.

En annan fördel med att erbjuda massage på arbetsplatsen är att det kan hjälpa till att minska risken för problem i kroppens muskuloskeletala system. Detta kan vara särskilt viktigt för medarbetare som arbetar i en fysiskt krävande miljö, såsom på en fabrik eller inom byggbranschen. Genom att regelbundet ta hand om sin hälsa och välbefinnande kan medarbetarna vara mer produktiva och engagerade på jobbet, samtidigt som de också minskar risken för skador och hälsoproblem.

Få en kostnadsfri snabboffert

Varför massage på jobbet?

  • Skapa en positiv arbetsmiljö och öka produktiviteten
  • Få en minskad sjukfrånvaro och bättre hälsa hos anställda

Oavsett vilken bransch man arbetar i är tempot ofta högt på arbetsplatsen, och genom att erbjuda massage direkt på jobbet är en flexibel lösning som gör att fler anställda tar sig tid till en avkopplande stund.

Vi på Team Lars Massage i Linköping arbetar med klassisk svensk massage, och allt vi behöver från er är att ni ordnar ett rum vi kan vistas i. Vi tar med oss ett massagebord (alternativt en massagestol) och erbjuder våra behandlingar direkt på er arbetsplats! När ni anlitar oss får ni tillgång till vår smarta bokningsportal där medarbetare kan boka sin massagebehandling enkelt och smidigt. Självklart går portalen att nå från alla typer av plattformar som dator och mobil, och är öppen för bokning dygnet runt alla dagar i veckan. Vårt mål är att det ska vara smidigt för dig som arbetsgivare att ge dina anställda en lugn och avkopplande stund.

Få en kostnadsfri snabboffert

Varför Friskvård Massage i Linköping?

En viktig faktor att överväga när man väljer en massör är deras utbildning och erfarenhet. Det är viktigt att välja en massör som är välutbildad och har erfarenhet av att arbeta med olika typer av kroppar och hälsoproblem. Alla massörer hos Team Lars Massage är välutbildade och noga utvalda för att ge er den bästa personliga massagen direkt på arbetsplatsen. Vårt team är rikstäckande och utför över 80 000 behandlingar per år. Nu ser vi fram emot att träffa företag i Linköping!

Alla våra behandlingar har en sak gemensamt: vi fokuserar på att ge en personlig massage som är anpassad efter varje medarbetares dagsform. Kanske önskar du att fokusera på stelhet eller smärta i nacke? Eller vill du bara ha en stund av vila och återhämtning? Våra massörer är lyhörda och anpassningsbara, allt för att du ska få en så bra stund som möjligt.

Tips! Det är alltid en god idé att be om referenser och läsa recensioner från tidigare kunder för att få en bättre uppfattning om massörens kvalitet och erfarenhet.

Kontakta oss idag

Vill du veta mer?

Det som sker mellan dig och massörens händer, det är där magin sker. Du får hjälp med smärtor i kroppen, blir mer rörlig, sänker din stressnivå, får bättre cirkulation i kroppen. Du får också en lugn återhämtande stund, goda råd och ny kraft till både arbete och vardag. Det är det som ÄR Team Lars Massage.

Se vår trailer!

Fungerar massage för mig?

Svar från 3000 kunder visar

*Antal behandlingar i snitt 6-8 ggr á 30 minuter/år

75
Har ont varje dag
80
Fick hjälp
50
Fick en lugn stund
15
Fick mindre sjukskrivning