Skip to main content

30 års erfarenhet – 140 yrkesmassörer

Företagsmassage Jönköping - Friskvård Massage

TLM Företagsmassage Jönköping, en friskvård som fungerar!

Förväntat resultat om ni väljer TLM Företagsmassage Jönköping.

3000 kunders svar visade:

0%

Har ont varje dag

0%

Fick hjälp

0%

Fick en lugn stund

0%

Fick mindre sjukskrivning

Varför erbjuda massage på jobbet?

Många frågar sig varför man ska erbjuda massage på jobbet, när det ändå ingår i friskvårdsbidraget och medarbetare själva kan välja att ta sig till en massagesalong. Men vi vet alla hur det är – det är ofta svårt att komma iväg och livet kommer i mellan. Här kommer vår idé med massage på jobbet in: vi kommer till ert företag, tar med oss massagebänk (eller massagestol) och erbjuder era medarbetare massage direkt på arbetsplatsen. När du bokar in oss ingår alltid vårt egna smidiga bokningssystem där anställda enkelt kan boka sin behandling själva när det passar dem.

Att erbjuda era medarbetare friskvårdsmassage direkt på arbetsplatsen är att visa att ni bryr er deras hälsa och välbefinnande. Nu riktar vi blicken mot företag och anställda i Jönköping – kontakta oss så kan vi tillsammans skapa en stund av magi och avslappning direkt på ert kontor.

Minska Stressen

Vila & återhämtning

Förebygg smärta

Minska sjukskrivning

Hållbarare människor

Skattefri friskvård

Trygg behandling

Bra arbetsgivare

Snabb uppstart

Blixtsnabb bokning

Kunder som får företagsmassage just nu

Kunder som får företagsmassage just nu

Fysiska fördelar med massage

Många vet om att en behandling med massage kommer med massa av fördelar för kroppen, men vi går igenom dom här en gång extra för sakens skull:

Minskar muskelspänningar. Massage hjälper till att lindra spänningar i musklerna och lindrar smärta orsakad av överansträngning och trötthet.

Ökar blodcirkulationen. Massage kan hjälpa till att öka blodflödet i kroppen, vilket förbättrar syre- och näringsupptaget i musklerna. En ökad blodcirkulation främjar också kroppens egna läkningsprocesser och gör att kroppen återhämtar sig snabbare. Massage har också visat sig vara effektivt för att sänka blodtrycket hos personer som lider av högt blodtryck.

Förbättrar rörelseomfånget. En stunds massage kan få spänningar och stelhet i muskler och ledband att lossna vilket ökar kroppens rörelseomfång.

Ökar avslappning. Massage kan hjälpa till att minska stress och ångest, vilket kan bidra till att minska spänningar i musklerna och förbättra sömnen.

Förbättrar kroppens immunsystem. Massage kan hjälpa till att förbättra immunsystemets funktion genom att stimulera lymfsystemet och hjälpa kroppen att eliminera toxiner.

Få en kostnadsfri snabboffert

Massage för både kropp och själ

En stunds avkopplande massage ger ofta en större effekt på vår psykiska hälsa än man kan tro. Men massage är effektivt även mot depression och oro, och den avslappnande beröringen ger många positiva fördelar även för ens psykiska hälsa:

Lindrar stress och ångest. Forskning visar att massage kan hjälpa till att minska nivåerna av stresshormoner i kroppen, vilket kan minska ångest och främja avslappning.

Förbättrar humöret. Massage frigör endorfiner i kroppen, vilket bidrar till att förbättra humöret och minska känslor av depression.

Bättre koncentration. Många upplever att de får en förbättrad koncentration efter en stunds avslappning. Massage kan också hjälpa till att minska distraktioner och istället fokusera på vad som är viktigt här och nu.

Ökar självmedvetenhet och självkänsla. Genom en ökad medvetenhet om sin egna kropp ökar ens känsla av närvaro – och för många hjälper det också med ens självkänsla. I kombination med minskad stress och ångest, ett endorfinpåslag och en stunds avslappning är det inte konstigt att många uppskattar massage lika mycket för kroppen som för sitt välbefinnandes skull.

Få en kostnadsfri snabboffert

Friskvård Massage i Jönköping!

Erbjuder ni era medarbetare friskvårdsmassage i Jönköping? Massage ingår i friskvårdsbidraget och kan med fördel ses som en viktig investering för att öka produktiviteten och minska sjukfrånvaron bland anställda. Vårt team består av 140 utbildade massörer, noga utvalda och utbildade till att vara lyhörda och genomföra varje massagestund med personens egna förutsättningar i fokus. Vi fokuserar alltid på din dagsform. Låt oss hjälpa er och motverka trötthet i rygg, nacke och axlar och omvandla era muskler till att bli mjuka och elastiska. Alla förtjänar en magisk och avslappnande stund med sitt välmående i fokus. Låt oss hjälpa er på vägen dit!

Vi på Team Lars Massage ser fram emot att få träffa er på olika företag i Jönköping. Tillsammans skapar vi en magisk och avslappnande stund där ni kan hämta ny kraft till vardagens alla måsten.

Kontakta oss idag

Vill du veta mer?

Det som sker mellan dig och massörens händer, det är där magin sker. Du får hjälp med smärtor i kroppen, blir mer rörlig, sänker din stressnivå, får bättre cirkulation i kroppen. Du får också en lugn återhämtande stund, goda råd och ny kraft till både arbete och vardag. Det är det som ÄR Team Lars Massage.

Se vår trailer!

Fungerar massage för mig?

Svar från 3000 kunder visar

*Antal behandlingar i snitt 6-8 ggr á 30 minuter/år

75
Har ont varje dag
80
Fick hjälp
50
Fick en lugn stund
15
Fick mindre sjukskrivning