30 års erfarenhet – 140 yrkesmassörer

Företagsmassage Helsingborg - Friskvård Massage

TLM Företagsmassage Helsingborg, en friskvård som fungerar!

Förväntat resultat om ni väljer TLM Friskvårdsmassage Helsingborg.

3000 kunders svar visade:

0%

Har ont varje dag

0%

Fick hjälp

0%

Fick en lugn stund

0%

Fick mindre sjukskrivning

TLM Företagsmassage Helsingborg

Stela leder, ömmande muskler, stress och dålig sömn? Låt våra personliga massörer minska era besvär och ge er en stunds vila. Om du mår bra så gör vi det också! Vi är glada över att erbjuda våra tjänster med friskvårdsmassage i Helsingborg, och att hjälpa er till en bättre vardag. Massage på jobbet: en investering i medarbetares hälsa

Massage har många positiva fördelar:

  • Behandla ömma och stela leder och muskler
  • En avslappnande stund för återhämtning
  • Förebygg stelhet och smärta
  • Bättre blodcirkulation
  • Motverka stress och få bättre sömn

Minska Stressen

Vila & återhämtning

Förebygg smärta

Minska sjukskrivning

Hållbarare människor

Skattefri friskvård

Trygg behandling

Bra arbetsgivare

Snabb uppstart

Blixtsnabb bokning

Kunder som får företagsmassage just nu

Kunder som får företagsmassage just nu

Massage med personligt fokus

Har du problem med stela leder, smärta i rygg, nacke och axlar eller bara vill ha en avkopplande stund på jobbet? Då är massage en perfekt behandling för dig. Även om idén är densamma – massage för anställda – är alla våra massörer lyhörda och anpassar varje behandling efter individens önskemål och förutsättningar. Vi är experter på klassisk svensk förebyggande friskvårdsmassage, och vanligtvis innebär en behandling hos oss 30 minuter på massagebänk eller 20 minuter sittande massage.

Visste du att massage också kan hjälpa till att minska sjukfrånvaro? Massage bidrar till att minska risken för skador och sjukdomar relaterade till arbete, till exempel muskelspänningar och huvudvärk. Det är alltid värt att investera i sina medarbetares hälsa. Att visa att man bryr sig om sina anställda ökar moralen och motivationen på arbetsplatsen, samt ökar lojaliteten hos anställda – viktiga delar som kan hjälpa till att minska personalomsättningen.

Och du, glöm inte att genom att erbjuda företagsmassage till alla era anställda räknas behandlingarna som avdragsgill friskvård! Självklart kan betalningen istället också ske genom fakturering eller löneavdrag.

Få en kostnadsfri snabboffert

Må bättre idag – och förebygg kroppen för framtiden

Företagsmassage kan förebygga krämpor och stelhet, motverka stress och ge medarbetare bättre sömn. Våra massörer ger också gärna tips och råd att ta med sig i arbetslivet efter behandlingen. Stillasittande kontorsarbeten ger ofta stela muskler och leder, men det finns faktiskt en hel del man kan göra själv för att lindra stelhet och smärta och bli rörligare.

Varför massage på jobbet?
I vårt erbjudande av massage på arbetsplatsen ingår vårt egna bokningssystem, där anställda enkelt kan boka sin behandling själva när det passar dem. Vårt boknings- och betalningssystem som är tillgängligt dygnet runt och kan nås från både dator, mobil och surfplatta. Vi tillhandahåller smarta

Att erbjuda massage på jobbet är en praktisk lösning för medarbetare som har svårt att hitta tid att gå till en massageterapeut utanför sin arbetstid. Genom att boka in en dag där medarbetarna kan få massage direkt på plats underlättar för dem att ta hand om sin hälsa och välbefinnande. Allt vi behöver från er är en plats att vara på – vi tar med oss utrustningen. Allt vi önskar är en lokal där vi får plats med vårt massagebord alternativt massagestol, så att dina medarbetare får en stund av avkoppling i lugn och ro.

Få en kostnadsfri snabboffert

Varför Friskvård Massage i Helsingborg?

Team Lars Massage erbjuder företagsmassage över hela Sverige, och ser fram emot att träffa er i Helsingborg för en lugn och magisk stund. Vårt team består av över 140 massörer och tillsammans utför hela 80 000 behandlingar per år! Alla våra massörer är utbildade, vidareutbildade och noga utvalda för att garantera hög kvalitet på behandlingen.

Kontakta oss idag

Vill du veta mer?

Det som sker mellan dig och massörens händer, det är där magin sker. Du får hjälp med smärtor i kroppen, blir mer rörlig, sänker din stressnivå, får bättre cirkulation i kroppen. Du får också en lugn återhämtande stund, goda råd och ny kraft till både arbete och vardag. Det är det som ÄR Team Lars Massage.

Se vår trailer!

Fungerar massage för mig?

Svar från 3000 kunder visar

*Antal behandlingar i snitt 6-8 ggr á 30 minuter/år

75
Har ont varje dag
80
Fick hjälp
50
Fick en lugn stund
15
Fick mindre sjukskrivning