10 goda anledningar till att ha
Friskvård Massage på jobbet

Lars Carlstrand | VD Team Lars Massage AB

Lars Carlstrand | VD Team Lars Massage AB
En guide av Team Lars Massage

10 goda anledningar till att ha Friskvård Massage

1

Lönsam friskvård. Friskvårdsmassage är lönsam friskvård. Se svaren på vår undersökning med 3000 kunder på hemsidan. Om du som arbetsgivare satsa på en lönsam friskvårdsaktivitet så är det få insatser som ger bättre avkastning än just massage på jobbet.

2

Massage är förebyggande, tar hand om krämpor och besvär, ger vila och minskar stress. Speciellt har vi uppmätt bra resultat vid behandling av besvär i rygg, nacke och axlar.

3

Massage minskar sjukskrivningarna. I vår undersökning uppgav 15% av personalen att deras sjukskrivningar minskade med minst en dag eller fler per år, tack vare sin friskvårdsmassage.

4

Massage motverkar stress. När problemet med stress i arbetslivet blir allt större, är den lugna stund som massören ger dig en viktig del i behandlingen. 50% av dem som går på massage anger att de blev mindre stressade efter behandlingen. Under massagen frigörs det lugnande hormoner, vilket är kroppens mest kraftfulla verktyg mot stress.

5

Fler går på friskvårdsmassage när den sker på jobbet. Vår erfarenhet visar att användandet av massage som förmån minskar med 80-90% när man måste gå till en mottagning i stället för sin massage på jobbet. Om du som arbetsgivare vill att din personal ska gå på massage, är det bättre att massören kommer till dig i stället för att du måste gå till massören.

6

Skattefri förmån. Massage är en skattefri förmån för de anställda och fullt avdragsgill för företaget.

7

Massage kan betalas med friskvårdsbidraget. Massage är godkänd förmån för friskvårdsbidrag. Så kom igång med friskvårdsmassage på ditt jobb också!

8

Massage kan ges som naturaförmån av företaget. Vill du subventionera hela massagen för dina anställda så är den godkänd som naturaförmån hos Skatteverket.

9

Massage på jobbet är en del i ett attraktivt erbjudande när du rekryterar personal. Det visar att företaget bryr sig om personalens hälsa och välmående. För många är massage på jobbet i dag en självklarhet och en bra förmån att erbjuda vid en nyanställning. Det finns också fler fördelar med massage på jobbet, kontakta oss för mer information.

10

Massören kan också starta igång livsstilsändringar. Genom att gå på friskvårdsmassage skapas ett medvetande om den egna hälsan. I massörens arbete hos er ingår att ge tips och råd kring behovet av rörelse, motion, stretching, ergonomi och träning. Massörens behandling skapar på ett naturligt sätt insikter om sambandet mellan orsak och ursprung. Samtalet mellan massör och kund är naturligtvis mycket viktigt. I våra undersökningar har vi sett att massage skapar livsstilsförändringar och fler välmående medarbetare hos våra kunder.

Välkommen till Team Lars Massage!

Vill du veta mer?

Det som sker mellan dig och massörens händer, det är där magin sker. Du får hjälp med smärtor i kroppen, blir mer rörlig, sänker din stressnivå, får bättre cirkulation i kroppen. Du får också en lugn återhämtande stund, goda råd och ny kraft till både arbete och vardag. Det är det som ÄR Team Lars Massage.

Se vår trailer!

Fungerar friskvårdsmassage för mig?

Svar från 3000 kunder visar

*Antal behandlingar i snitt 6-8 ggr á 30 minuter/år

75
Har ont varje dag
80
Fick hjälp
50
Fick en lugn stund
15
Fick mindre sjukskrivning