• “Så fort massagetiderna kommer ut tar de slut omgående, finns det inga fler tider undrar de anställda!?”
- Caroline Forsgård, ansvarig för massagebokning på Bjerking AB


• “För mig har Team Lars Massage varit helt kanon. Jag sitter hela dagarna i en telefonväxel. Jag behöver verkligen få mina massagestunder, annars är jag helt stel och har ont i axlarna. Tack för att ni finns och att vi har fått förmånen att få gå på er massage.”
- Cathrin Hjalmarsson, Vattenfall Business Services Nordic AB


• "Jag sitter mycket framför datorn i mitt arbete och tidigare hade jag ofta ont i axlarna. Efter regelbunden massage från Team Lars Massage har jag inte längre problem med axlarna, spänningarna finns inte längre kvar."
- Karin Höglund, Resesäljare Seat 24


• “Timing är allt i fotografering, också att vara lyhörd inför de djur, människor eller kulturer jag ska skildra. För att behålla timingen, lyhördheten och koncentrationen behöver man ta hand om sig själv. Ett av de bästa sätten att göra detta är att gå på massage hos Team Lars Massage.”
- Mattias Klum, fotograf och filmare


• "Att samarbeta med Team Lars Massage är lätt för mig som ansvarig för ett företag med rikstäckande verksamhet. Team Lars Massage har ett väldigt bra bokningssystem och de kommer alltid med bra lösningar på våra problem.”
- Anders Nordström, Projektledare Vattenfall Business Services Nordic AB, HR & Communication - Arbetsmiljö. Hälsa & Utbildning

Eastmansvägen 35, 113 61 Stockholm

Tel 018-12 91 01

Copyright © Team Lars Massage AB. All rights reserved.